Welke slak?


G

Guppy101

Guest
hallo

Een nieuw bewoner gespot. :D
Iemand een idee wie hij is en of die nuttig is. Het eet mijn bealgde bladeren op, dus ik denk dat hij mag blijven.

IMG_4186.JPG
 
Met beleid voeren zal een plaag wel voorkomen denk ik en ik heb ze ook gehad hoor. Echter voer ik denk ik zo weinig waardoor ze nu helemaal verdwenen zijn:oops:;)
 
Hihi, ik ging mij net een paar slakjes aanschaffen. Zal niet meer nodig zijn denk ik :)
 
En kwa voer ben ik er nog niet helemaal aan uit hoe ik het ga doen. Ik dacht 2 x per dag te geven maar meestal zijn het de kinderen die eten geven en ik denk dat 1x per dag voldoende zal zijn .

Maar hoe doen jullie dat met diepvries voer? Zo een blokje is veels te groot voor mijn 8 rasboratjes. Mag ik de helft geven en de rest bewaren in koelkast voor de dag nadien?
 
Kunnen de Rasboras het diepvries wel eten qua formaat? Hier krijgen ze alleen de artemia eigenlijk makkelijk weg. Ik zou denken dat een dag gekoeld bewaren wel moet kunnen. Ik voer de vissen in de morgen 1x per dag en soms tussendoor tegen de avond wat diepvriesvoer. Je geeft al snel teveel denk ik en al helemaal als de kids het mogen doen;)
 
Kunnen de Rasboras het diepvries wel eten qua formaat?

ja hoor. Ik denk dat het ook Artemia is, ik zal het vanavond eens nazien.

Je geeft al snel teveel denk ik en al helemaal als de kids het mogen doen;)

Daarom dat ik de kids enkel nog 1x per dag laat voeren, want het is toch zo leuk om die visjes te voeren en de visjes die blijven maar eten :D

En de slakken ook. Ben benieuwd of hij de enige slak is. Ik heb zo het gevoel dat er wel meer zouden kunnen zitten dan juist die enkeling.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Mijn slakkie intussen gespot op de vooruit. Ik denk dat hij het erg naar zijn zin heeft want schuw is die absoluut niet voor in zijn eentje te zijn
 

Terug
Bovenaan