Sluiers van Roy


R

Roy1986

Guest
tijd geleden begonnen met sluiers en op de 1 of andere manier blijven het toch mijn favorieten samen met een kogelvis wie ik ook erg leuk vind. Mijn sluiers heten Nemo, dory en barry. Barry is een beetje misvormd hij heeft een infectie op zijn oog gehad welke niet goed genezen is.(veel behandelingen geprobeerd). hij lijkt er geen last van te hebben dus ik laat het maar gaan. De andere twee doen het erg goed. Mijn bedoeling is om voor een grotere bak te gaan zodra ik een nieuw huis heb.

DSC_0552.JPG
DSC_0539.JPG
DSC_0538.JPG
 
Is een juwel vision 180.
 
Prachtige sluiers, twentenaar!!:D


Update?:foto:
 
Yep in Hengelo geboren en getogen. Ik zal morgen een paar nieuwe foto's plaatsen. Zal eens kijken of ik een paar foto's van de staarten kan krijgen deze zijn echt prachtig als ze stil hangen.

Vandaag ook een nieuwe co2 set gehaald ga ik morgen ook nog even mee stoeien om de juiste afstelling te krijgen. Wil proberen wat rode planten te laten slagen:(
 
Paar foto's heb mijn co2 set aan de praat en nu beetje uitproberen hoeveel bellen per minuut het best werkt.
DSC_0601.JPG
DSC_0601.JPG
DSC_0599.JPG
 
Wat een mooie sluiers, die met de gele kop en rood in de staartvin is wel heel bijzonder om te zien.
 
Verschillend, over het algemeen eten ze alleen de alg van de bladeren ook heb ik er waterpest instaan waar ze sneller wat van eten dan de rest. De wortels van de planten zijn afgedekt door de stenen. Ook denk ik dat ze grondelen leuker vinden dan de planten verwoesten. :D
 
Helaas Barry moeten laten inslapen ivb met een infectie aan zijn oog de andere twee doen het perfect.

DSC_0114.JPG

DSC_0110.JPG


DSC_0111.JPG


DSC_0113.JPG
 
Wat een mooi aquarium en die gele zo mooi :smitten:Jammer en zonde dat je barry heb moeten laten inslapen. heb je nog wel getracht iets te doen aan het geinfecteerde oog?
 
Wat een mooi aquarium en die gele zo mooi :smitten:Jammer en zonde dat je barry heb moeten laten inslapen. heb je nog wel getracht iets te doen aan het geinfecteerde oog?

Thx die witte is ook altijd heel nieuwschierig

Heb er denk ik te lang nog geprobeerd hem te redden waardoor hij onnodig heeft moeten lijden. Heb Colombo bactyfec en zout badjes gedaan. Zie hieronder zijn laatste foto

DSC_0724.JPG
 
Ach jeetje dat is ook wel een heel gezwel. Dat zijn altijd hele nare beslissingen maar kan me voorstellen hoe erg het ook is dat je soms de keuze moet maken om hem uit zijn lijden te verlossen. Heb het zelf ook ooit aan de hand gehad met een zwemblaas geval. Sterkte!!
 

Terug
Bovenaan