Baby visje


C

Christa85

Guest
Bij het hevelen van het aquarium gebruik ik altijd een netje om eventuele garnalen op te vangen. Tot mijn verbazing zat er deze x een mini visje tussen! Enig idee wat het is? Het is in ieder
20180218_132655.jpg
20180218_132617.jpg
geval heel klein. Zie foto, is gewoon schrijfpapier. We hebben de volgende vissen in de bak: kuhlii, corydoras paleatus, blauwe diamantzalmen, neon tetra, stelletje honinggoeramis en rasbora galaxy..
 
Als ik jonkies opzoek van de Rasbora Galaxy zie ik visjes die een beetje dezelfde vorm hebben als deze op de foto... Maar toch ook weer niet helemaal... Ik heb er geen ervaring mee, dus hopelijk weet iemand anders het beter :p
 
Dank voor je reactie! Misschien ook wel goed om te vermelden dat hij stilligt op de bodem tot er bijvoorbeeld een garnaaltje langskomt.. dan schiet ie weg..
 
Ja dan denk je corydoras maar verwacht dan eerder een wat kortere bouw.
 
Ik denk te zien dat het visje aan de ruit hangt klopt dit?
En heb je iets van mos in je aquarium?

Als het bovenstaande klopt denk ik dat het een jonkie van de rasbora galaxy is.
 
IMG_20171123_203550.jpg

Dit is een foto van een overleden fry van mijn laatste kweek.
Nu ik de foto's vergelijk kan ik met bijna 100% zekerheid zeggen dat het een kleintje is van je rasbora galaxy
 
Leuk wel hopen dat hij het red.
Mijn jonge halfsnafelbekjes zijn helaas door de Sumatranen gepakt.
 
@ DAFW Hij hangt op de bodem. Er zit inderdaad mos in het aquarium. Ik heb hem nu even in een klein bakje gedaan. Maar daar kan hij niet blijven, is maar een halve liter ofzo. Maar terug in de grote bak is ie zo opgegeten.. en zon guppy kweekbakje die je in t aquarium hangt past ie denk ik tussendoor.. lastig maar wel leuk! Dus wel een kansje dat er nog meer in t aquarium verstopt zitten..?
 
Ja er kunnen er best meer zijn want ze leggen per keer ongeveer 30 eieren de fry zullen aan het begin aan het glas hangen of op de bodem liggen.
Zodra de dooierzak op is zullen ze gaan zwemmen
 

Terug
Bovenaan