Tetra fun tips tablets


H

Hidde Strikwerda

Guest
Hallo Allemaal,

Ik heb kort geleden tetra fun tips tablets gekocht. Deze gebruik ik nu als voer voor mijn 9 danio margaritatus vissen. Op de verpakking staat dat je de vissen niet meer moet voeren als dat ze in 1 uur op krijgen. ik vind 1 uur echter wel als een lange tijd klinken. Zeker omdat de eigenaar van de lokale aquariumwinkel voor het pellet voedsel aanraadde om niet meer te geven als dat ze in 2 minuten op krijgen.

Zijn er mensen die ervaring hebben met de tetra fun tips tablets, en laten jullie die een volledig uur in de bak zitten?

Groetjes,
Hidde
 
Bij gewoon voer zegt men vaak dat het in 5 min op moet gaan maar tabletten is (denk ik) iets anders. Ik ken deze niet maar gebruik zelf gewone algentabletten en die laat ik liggen tot ze op zijn en dat duurt soms wel even.
 
Ik denk dat het er ook enorm aan ligt welke vissen je hebt, algeneters/groeneters moeten eigenlijk de hele dag door kunnen eten omdat het voedingsgehalte in groenvoer gewoon heel laag is en ze dus vrij veel moeten eten om er genoeg van binnen te krijgen om gezond te blijven en te groeien.
Dus de opmerking dat vissen binnen 2 minuten alles op hebben moeten eten wat je voert, is erg relatief
 
Ik voer droogvoer met mondjesmaat en dat het op is op korte tijd en algen tabletten voer ik ook gericht volgens het aantal dat in de bak zit en alles is altijd mooi op gegeten en ook mijn appelslakken doen hun werk uitstekend.
 

Terug
Bovenaan