Eitjes agassizii fire red?


D

Dees

Guest
Sinds vandaag heb ik opgemerkt dat er verschillende balletjes op 1 blad zitten. Eerst dacht ik: heb ik nou teveel gevoerd en is het naar beneden gezakt voer? Maar vrij snel erna zag ik dat het vrouwtje van de agassizii continue in het blad zwom en het vrij fel verdedigt. Daarnaast was het 'voer' wel heel netjes verdeeld in het blad. Zijn dit eitjes? Ik kan nergens een plaatje op internet vinden en ook weinig informatie over de kweek van deze vis.

Opvallend vind ik dat ze eigenlijk normaliter vrij dicht op de bodem te vinden zijn en als dit echt een nestje is snap ik echt niet waarom ze dat boven in het aquarium aan het doen zijn nu aangezien ze ook een kokosnoot tot hun beschikking hebben.

Als het eitjes zijn, hoe lang duurt het voordat deze uitkomen? En zijn deze eitjes al bevrucht voordat ze gelegd worden? Of is het net als de honinggourami dat ze na het leggen bevrucht worden?

eitjes agassizi fire red.jpg
 
Ja als ik dat verhaal moet geloven zijn dit geen eitjes omdat ze niet aan de onderkant zitten. Maar waarom verdedigt ze het dan?

Ik zie nu dat alle balletjes weg zijn....
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Terug
Bovenaan