zoutwater bakje van lbakker


Vandaag een foto vanaf de zijkant.

20200514_212642.jpg
 
Fraaie led Lauwrensz en veel plezier met het instellen maar ja ik weet dat jij daar weinig problemen mee hebt ;)
 
Fraaie led Lauwrensz en veel plezier met het instellen maar ja ik weet dat jij daar weinig problemen mee hebt ;)

Het instellen gaat inderdaad wel lukken, ik moet alleen nog even knutselen om ze op de ideale hoogte te bevestigen zonder dat er teveel licht de woonkamer in schijnt.
 
Er zijn beugels voor te krijgen alleen zijn die niet goed op mijn aquarium te bevestigen. Er zit een rand om het aquarium met allerlei uitspringen aan de achterkant waardoor de beugels niet goed te bevestigen zijn.
 
Blijft bijzonder, koraal. Alleen al wegens de structuur en kleur :)
 
Het is inderdaad een aardbei koraal (tubastrea), hij staat de hele dag mooi open doordat ik hem dagelijks voer.
Elke dag als ik de vissen voer met diepvries mysis, artemia en krill dan neem ik hiervan een beetje in een spuitje en geef ik aan elk kopje een stukje, omdat ik dan toch bezig ben geef ik meteen de fungia een beetje (dit is niet noodzakelijk maar hij groeit er wel beter van).
Soms sla ik ook wel eens een dag over.

Als ik met het spuitje bij het aquarium kom dan hangt binnen enkele seconden de pincetvis bij dit koraal omdat hij weet dat hij daar het voer zo uit het spuitje kan opvangen :ROFLMAO:
 
Het wordt weer tijd om de boel wat bij te knippen, ik kan er bijna niet meer bij met de schoonmaak magneet.

20200808_184506.jpg
 
Volgens mij moet je de magneet ook schoonmaken :DD ;)

Haha, daar heb je helemaal gelijk in. Helaas ben ik zo'n iemand die hem altijd in het aquarium laat zitten en dan is na 2 jaar dit het resultaat. Eigenlijk valt het nog mee als ik er over denk.
 
Ja dat valt zeker mee na 2 jaar maar ik gebruik die niet en hou het bij een stukje filterfleece. Ik ben toch bang dat zo n ding krast op de een of andere manier (mss ligt dat aan mn 2 linkerhanden) :DD
 

Terug
Bovenaan