Ik geloof je, maar voor mezelf gesproken, ik weet niet of dat voor hier een wezenlijk verschil uit zou maken. Maar jij heb heel wat meer nodig dan ik, Jantje, Truus en Piet, die 1 tot een paar kleine bakjes hebben staan. Ik heb bv aan een klein schepje per dag meer dan genoeg, letter *meer* dan genoeg.
Dat is dus voor mij een reden geweest om ze juist niet standaard in de koelkast te bewaren. Je krijgt altijd condens aan de binnenkant van het potje zodra dit open gaat. Bij kamertemp heb ik daar geen last van, maar natuurlijk wel weer van hogere luchtvochtigheid.
Ik bewaar de eitjes in een wat groter zwart potje van Aquatic Nature (voer) en niet in de keuken. Deze potjes sluiten erg goed af dus wellicht ligt daar al een reden waarom het uitkomstpercentage bij mij vrij goed blijft, of beter gezegd, niet merkbaar achteruit is gegaan.
Zoals jij het schrijft zou een potje met afdichtring helemaal ideaal zijn denk ik?