Hoogeveen (NL)-Aqua-Fish

Discussie in 'Aquariumspeciaalzaken en webwinkels' gestart door benvo, 30 sep 2018.

 1. benvo

  benvo

  Lid geworden:
  28 mei 2014
  Berichten:
  4.710
  Locatie:
  Hellendoorn
  We komen er niet vaak, het is een beetje uit de richting. Maar toch wil ik hier melding maken van een uitzonderlijk keurige winkel, ook voor aquarium artikelen. De bakken zijn altijd perfect schoon met, zoals het zich laat aanzien, gezonde vissen, de planten staan perfect gesorteerd in ook weer net onderhouden bakken. Bediening netjes, zeker niet opdringerig. Er hangt eigenlijk altijd een gezellige sfeer. Wanneer we in de buurt zijn lopen we altijd even binnen. De winkel is niet eens zo groot maar men ziet de noodzaak van netheid in. Graag wilde ik dan ook eens een lans breken voor deze mensen.
   
  Bertus en Sjaak75 vinden dit leuk.
 2. Natasja73

  Natasja73

  Lid geworden:
  11 okt 2018
  Berichten:
  112
  Locatie:
  Dedemsvaart
  Helemaal met je eens Benvo. Ik ben nou een paar keer geweest bij Aquafish en steeds kreeg ik goeie info, zag alles er goed verzorgt uit en ze hebben ondanks dat het geen super grote zaak is toch best een gevarieerd bestand :thumbs:
   
 3. Rudi

  Rudi

  Lid geworden:
  15 dec 2018
  Berichten:
  8
  In Drenthe zijn aquariumzaken dun gezaaid. Ondanks het wat beperkte aanbod is Aquafish in Hoogeveen 1 van mijn vaste adresjes. Een nette, ruime winkel, hengelsport en siervissen, met een vriendelijke en deskundige bediening. Mooie ruime bakken, met een wat raditioneel soortenaanbod. Gezonde vissen, mooie formaten, grote scholen en in schone bakken. Voor de verwende aquarioot uit het westen of zuiden ongetwijfeld wat sober, maar in het noorden wonen nou eenmaal minder aquarianen en is er ook wat minder geld. Daardoor wel heel goede prijs-kwaliteit verhouding. De verkoopbakken lijken speciaal voor de winkel gebouwd te zijn en zijn groot en soms wat hoog. Eigen fabrikaat achterwanden en filtersysteem. Voor de liefhebbers van bijzondere soorten is deze zaak waarschijnlijk niet zo interessant, maar voor de beginnende aquariaan is het een prima adres.
   
 4. MarcelK

  MarcelK Erelid

  Lid geworden:
  27 sep 2009
  Berichten:
  15.132
  Locatie:
  Hoogeveen
  Mijn ‘huis LFS’, veel kunde en kennis. Inderdaad nette bakken, zowel vis al planten. Aanbod aan standaard vissen goed, geregeld een wat specialer visje aanwezig. Ook ruim aanbod aan planten en techniek.
  Kortom een dikke :thumbs:
   
 5. MarcelK

  MarcelK Erelid

  Lid geworden:
  27 sep 2009
  Berichten:
  15.132
  Locatie:
  Hoogeveen
 6. sharonav

  sharonav

  Lid geworden:
  11 apr 2018
  Berichten:
  455
  Hebben ze hier ook mooie en grote stukken
  Aquariumhout / spiderwood?
   
 7. TS
  TS
  benvo

  benvo

  Lid geworden:
  28 mei 2014
  Berichten:
  4.710
  Locatie:
  Hellendoorn
  Even bellen met een omschrijving van je wensen! Men staat je altijd vriendelijk te woord.