Matt's foto dagboek (Matts) (1 Viewer)

Matts

Well-known member
Lid geworden
30 dec 2018
Berichten
336
Leeftijd
28
Locatie
België
Aangezien ik een nieuw lid heb dacht ik even wat foto's van mijn huidige bakje te plaatsen.

Heb sinds 12de altijd een aquarium draaien gehad, op een gegeven moment had ik zelfs 6 aquaria draaien, met een focus op garnalen en kreeften. Echter kon ik ze door gezondheidsproblemen en studies niet meer onderhouden en heb ik de bakken moeten opdoeken.

Maar bloed kuipt waar het niet gaan kan en heb uiteindelijk toch maar weer een bakje opgestart
Als bewoners had ik gekozen voor wat bloody mary garnalen, cambarellus diminutus, een schooltje boraras brigittae en wat slakken.


Dat bakje was een nano die ik nog op het zolder had staan, echter bleek dat aquarium toch wat gebreken te hebben en werd wat krap.

Dus heb ik 5tal maanden geleden een aqua 60 vanonder het stof gehaald, samen met een Tetra ex 400 buitenfilter en een co2 set wat ik in 2012 nog had gewonnen met een scape wedstrijdje.
De standaard pl-lamp die in de Aqua 60 zit leek me wat weinig dus heb ik 2 Superfish retroled toegevoegd in de lichtkap, samen met de Co2 en wat bemesting moet dat zorgen voor de nodige plantenweelde.Maar genoeg gepraat, tijd voor wat foto's!


Opbouw van de nieuwe bak met lavasteen, keramische buisjes voor de dwergkreeftjes, shrimpsoil en wat zand:


indraaien met wat guppen, waterpest en een tijdelijk filtertje.


de bestelling met planten eindelijk aangekomen. Helaas hadden de planten een behoorlijke slag gehad door een vertraging bij de verzending.


de bak na een aantal weken:


en een foto van vandaag vlak voor een (hoognodige) snoeibeurt


Om dan te eindigen met wat foto's van de bewoners
 

Users Who Are Viewing This Onderwerp (Users: 0, Guests: 1)