newbie hierzo?

  • Onderwerp starter Stephaniie2210
  • Startdatum

S

Stephaniie2210

Guest
hallo iedereen,

Ik heb sinds januari een aquarium van 60L
Dit is mijn eerste bak en ben dus compleet nieuw in de vissen en aquaria, ik ben veterinair DNA specialist. Maar die vissen... ik heb nog een hoop te leren. ?

Ik heb al veel geleerd in een korte tijd. Ook al een paar flinke fouten gemaakt. Ik heb van de week het aquarium opnieuw ingericht. Maar ik ben er al over uit dat ik één meer natuurlijke uitstraling zou willen.

Ik heb er nu 5 guppys (1man4 vrouw)
2 algeneters ( geen idee welke, komen van dezelfde "visspecialist" als hieronder beschreven, het zal me niks verbazen dat ze totaal niet in bak blijven passen?(fout 1)
1 zebraslak
1 japonica garnaal (had er 3) ( na veel lezen gegrijp ik dat ik er beter minimal 5 kan houden) (fout 2)
3 corydora july's
20200602_231846.jpg

10 mini japonica garnaaltjes.
1 gourami. Ik ben bang dat het een luipaard is.De zogenoemde "visspecialist" heeft me deze vis aanbevolen. Maar ik denk dat dit even miss gegaan is. ( stom van mezelf maar ik geef het eerlijk toe. Ik had beter weg kunnen gaan en even onderzoek moeten doen) (fout 3?‍♀️)

Ik sta altijd open voor opbouwende feedback, tips en tricks. Ik hoop dat ik hier vriendelijker geholpen wordt dan op de facebook groep waar ik me aangesloten had. Ik probeer van alles te leren en een fijne leefomgeving voor alle aquarium bewoners te creeren.

Vriendelijke groetjes
Stephanie
 
Welkom hier! Goed dat je je meer bent gaan inlezen. Je bent echt niet de enige die fouten maakt ;)
 
Welkom,


Feit dat je je bewust bent van je 'fouten' is goed en wees gerust die maken we allemaal wel eens ;) . Als het met bepaalde vissen echt niet gaat kun je wellicht nog vragen aan de 'visspecialist' of die wat terugneemt.

Gr
Stefan
 

Terug
Bovenaan