1. Bezoekt u onderstaande sponsor om onze server in stand te houden?

Nieuwe forum software vragen, fouten, verbeteringen enzovoort

Discussie in 'Mededelingen beheer' gestart door AF-Beheer, 4 sep 2016.

View Users: View Users
  1. TonHageraats

    TonHageraats Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    30 aug 2011
    Berichten:
    8.454
    Locatie:
    Hoogkarspel
    Nee op het "buroblad"van mijn android.

    2017-10-10 17.35.22.png

    Kijk op de grote A.

    Dan kom je steeds op een oude pagina terecht, maar links staat nieuwe post om dit up to date te maken.
     
    Laatst bewerkt: 10 okt 2017
  2. Ruben01

    Ruben01

    Lid geworden:
    22 aug 2016
    Berichten:
    4.200
    Locatie:
    Oldenzaal
    Oooo, op die fiets:D


    Maar het is dan wel weer lastig om vanaf het forum om nieuwe posts te komen, en dat bedoelt Nicole denk ik.;)


    Er staan ook best veel overbodige dingen in die balk, zou je er niet een paar weg kunnen halen, zodat die punjtes waar de rest onderstaat weg gaat?;)
     
  3. TonHageraats

    TonHageraats Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    30 aug 2011
    Berichten:
    8.454
    Locatie:
    Hoogkarspel
    Via deze koppeling begin je op nieuwe post, dus niets meer aanklikken ;)

    2017-10-10 18.37.29.png
     
  4. Ruben01

    Ruben01

    Lid geworden:
    22 aug 2016
    Berichten:
    4.200
    Locatie:
    Oldenzaal
    Begrijp ik, maar bedoel, als je in een topic zit, en je wilt dan naar nieuwe post, dan ga je denk ik niet eerst weer naar je homepage. Je moet dan eerst op die puntjes klikken, en dan verschijnt het. Ik vind dat er best veel onnodige snelkoppelingen staan in dat balkje, je zou bijv. recente posts, vieuw your posts, historie kunnen weghalen. Zodat de snelkoppelingen onder de puntjes in de balk komen te staan.;)
     
  5. TonHageraats

    TonHageraats Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    30 aug 2011
    Berichten:
    8.454
    Locatie:
    Hoogkarspel
    Deze post wordt meegenomen Ruben :thumbs:
    Ik ben het overigens wel met je/jullie eens ;)
     
    Laatst bewerkt: 10 okt 2017
  6. Ruben01

    Ruben01

    Lid geworden:
    22 aug 2016
    Berichten:
    4.200
    Locatie:
    Oldenzaal
    Bedankt:thumbs:
     
  7. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    1.928
    Locatie:
    Sittard
    Ja dat kan natuurlijk ook, maar het zou handig zijn als het op een handige manier benaderd kan worden via het forum.
    Op de iPad kan die andere volgorde blijkbaar wel. Zie screenshot.
    43FD2EB9-F79C-493C-859B-6D3EF019CF5E.png

    Op de PC is de volgorde weer anders bij mij.
     
  8. Jonas

    Jonas

    Lid geworden:
    9 okt 2017
    Berichten:
    29
    Locatie:
    Hazerswoude-Rijndijk (NL) - Dendermonde (BE)
    heeft iemand afgelopen dagen naar honden gezocht op het internet? :P
     
  9. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    75.379
    Locatie:
    Groningen

    Ik geloof dat het kwartje bij mij nog niet valt:S:sorry:

    Btw, ik zie al wat je bedoeld en ja dat zou zomaar kunnen;)
     
  10. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    1.928
    Locatie:
    Sittard
    Bedankt Ton voor de aandacht die het krijgt.
     
  11. Marcel

    Marcel Administrator Beheer

    Lid geworden:
    17 nov 2008
    Berichten:
    58.943
    Locatie:
    Amersfoort
    Knop toegevoegd in bovenste menubalk naast de homeknop, kun je hiermee uit de voeten Nicole?
     
  12. blackmoor

    blackmoor

    Lid geworden:
    14 mei 2016
    Berichten:
    4.137
    Locatie:
    Brummen, Gelderland
    Ziet er handiger uit Marcel!:thumbs:
     
  13. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    1.928
    Locatie:
    Sittard
    Hartstikke fijn Marcel, dankjewel!
     
  14. Marcel

    Marcel Administrator Beheer

    Lid geworden:
    17 nov 2008
    Berichten:
    58.943
    Locatie:
    Amersfoort
    Ikheb de st
    Ik heb de instellingen van je account bekeken en die staan allemaal goed, heb wel het vermoeden dat je hotmail adres dwars zit, Microsoft adressen leveren vaker problemen op omdat MS nogal vaak onterecht mail aanziet als spam. Ander mailadres zou een oplossing kunnen zijn....
     
  15. Ronald V

    Ronald V

    Lid geworden:
    19 jul 2012
    Berichten:
    7.081
    Locatie:
    Koewacht, Zeeuws-vlaanderen
    Van de een op de andere dag dat het niet meer werkte, lijkt mij geen probleem van mijn hotmail account. Ik ben natuurlijk geen expert.
     
  16. Marcel

    Marcel Administrator Beheer

    Lid geworden:
    17 nov 2008
    Berichten:
    58.943
    Locatie:
    Amersfoort
    en nu?
     
  17. VetteV8

    VetteV8

    Lid geworden:
    23 mrt 2017
    Berichten:
    232
    Locatie:
    Zuid Drenthe
    Wat anders: waarom staan de meldingen (per E-mail) dat er een nieuwe post is op een onderwerp waarop ik geabonneerd ben, sinds twee of drie dagen in mijn SPAM folder?
    Ik heb niets veranderd; komt dat door die nieuwe server?
    Cor
     
  18. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    75.379
    Locatie:
    Groningen
    Kun je dat niet bij de instellingen van je mail veranderen Cor? Ik heb dat ook eens gehad zonder wat te hebben veranderd en dat kon ik wel aanpassen destijds.
     
  19. TonHageraats

    TonHageraats Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    30 aug 2011
    Berichten:
    8.454
    Locatie:
    Hoogkarspel
    Net even gecontroleerd, maar bij mij komt het gewoon in postvak in binnen, dus dit is niet een algemeen iets.
     
  20. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    75.379
    Locatie:
    Groningen
    Hier komt het ook gewoon binnen nu maar een tijdje geleden kwamen de berichten opeens in de spambox binnen. Als je dan die post aanklikt dan kun je dat weer veranderen zover ik mij herinner.
     
  21. VetteV8

    VetteV8

    Lid geworden:
    23 mrt 2017
    Berichten:
    232
    Locatie:
    Zuid Drenthe
    Ja, dat kan ik wel veranderen, door een filter te creëren waarbij "beheer aquaforum <beheer.aquaforum@gmail.com>" GEEN spam is; maar dat is niet mijn punt, dit is nooit nodig geweest, en nu sinds gisteren of eergisteren opeens wèl.
    Cor
     
  22. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    75.379
    Locatie:
    Groningen
    Dat is hier enige maanden geleden ook gebeurd Cor en ik snap ook niet waarom. Zoals jij al beschrijft heb ik het destijds ook uit de spam gehaald. Misschien dat de "techneuten" de eventuele reden weten hiervan.
     
  23. Marcel

    Marcel Administrator Beheer

    Lid geworden:
    17 nov 2008
    Berichten:
    58.943
    Locatie:
    Amersfoort
    Microsoft emailadressen, zoals hotmail, live, microsoft,outlook.xxx zien berichten van het AF vaak als spam helaas.....
     
  24. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    75.379
    Locatie:
    Groningen
    Dan weten ze dus niet dat dit een van de beste forums is;)
     
  25. Marcel

    Marcel Administrator Beheer

    Lid geworden:
    17 nov 2008
    Berichten:
    58.943
    Locatie:
    Amersfoort
    Valt me op dat ons ip-adres wordt gezien als spam-adres na het versturen van een nieuwsbrief...:-(
     
  26. Ruben01

    Ruben01

    Lid geworden:
    22 aug 2016
    Berichten:
    4.200
    Locatie:
    Oldenzaal
    Forum doet hier een beetje raar:

    Tweede keer dat ik deze foutmelding krijg:
    IMG_2201.PNG

    Toen ik op een ttopic klikte:;)
    IMG_2202.PNG
     
    jessicapilon vindt dit leuk.
  27. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    75.379
    Locatie:
    Groningen
    Dat klopt Ruben en dat was tijdelijk en moet nu verholpen zijn;)
     
  28. Ruben01

    Ruben01

    Lid geworden:
    22 aug 2016
    Berichten:
    4.200
    Locatie:
    Oldenzaal
    Top!

    We gaan het uitproberen:p
     
  29. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    75.379
    Locatie:
    Groningen
    Anders horen we dit graag:)
     
  30. Ruben01

    Ruben01

    Lid geworden:
    22 aug 2016
    Berichten:
    4.200
    Locatie:
    Oldenzaal
    Ik heb het nog steeds...;)
     
  31. Albert.K

    Albert.K

    Lid geworden:
    4 feb 2013
    Berichten:
    641
    Ik ook, als ik op de bewerk en de meld knop druk .
     
  32. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    75.379
    Locatie:
    Groningen
    We gaan dat doorgeven.
     
  33. blackmoor

    blackmoor

    Lid geworden:
    14 mei 2016
    Berichten:
    4.137
    Locatie:
    Brummen, Gelderland
    Idd raar wat er ineens allemaal gebeurd,.... Telkens ziet de layout net als bij Ruben er heel raar uit en dan die foutmeldingen..... Hoop dat het opgelost kan worden!
     
  34. Marcel

    Marcel Administrator Beheer

    Lid geworden:
    17 nov 2008
    Berichten:
    58.943
    Locatie:
    Amersfoort
    Net eea aangepast, zou nu over moeten zijn!
     
  35. Ruben01

    Ruben01

    Lid geworden:
    22 aug 2016
    Berichten:
    4.200
    Locatie:
    Oldenzaal
    Hier doet hij het weer:thumbs::thumbs: