Nieuwe forum software vragen, fouten, verbeteringen enzovoort

Discussie in 'Mededelingen beheer' gestart door AF-Beheer, 4 sep 2016.

View Users: View Users
  1. robru

    robru

    Lid geworden:
    28 dec 2017
    Berichten:
    1.296
    Locatie:
    Zwijndrecht, Zuid-Holland
    Dat had ik geplaatst als eventueel voorbeeld voor het probleem van Cedric
    Maar inderdaad, in groepen kun je apart ook quota's aangeven.
     
  2. Crash

    Crash Administrator Beheer

    Lid geworden:
    28 jul 2012
    Berichten:
    15.007
    Locatie:
    Purmerend
    Heb de quota aangepast naar 500MB, dus je kan weer Cedric. :D
     
  3. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Super, kan ik me weer lekker bezighouden :D
     
  4. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    82.556
    Locatie:
    Groningen
    Rustig aan Ce want voor je het weet zit je aan de max:D;)
     
  5. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Haha ik ga me inhouden:D:D;).
     
  6. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Ik heb een klein probleempje, ik wil nieuwe foto's in mijn fotoalbum zetten, ik kan maar 1 foto per bericht invoegen...

    Knipsel.PNG
     
  7. Crash

    Crash Administrator Beheer

    Lid geworden:
    28 jul 2012
    Berichten:
    15.007
    Locatie:
    Purmerend
    Voor de media gallery staat het op unlimited en voor de gewoon de bijlage upload op 15 per bericht. :S
     
  8. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    In de media kon ik al mijn foto's uploaden, maar in mijn fototopic niet. :D:D
     
  9. Crash

    Crash Administrator Beheer

    Lid geworden:
    28 jul 2012
    Berichten:
    15.007
    Locatie:
    Purmerend
    Erg vreemd. Normaal kun je meerder foto's selecteren met CRTL ingedrukt of door middel van SHIFT de eerst en de laatste selecteren, die je wil uploaden en dan worden ze achter elkaar ge-upload. Er is wat upload betreft niks per topic niveau te beperken, voor zover ik weet.
     
  10. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Ja klopt, maar als ik ze selecteer met CTRL en dan laat ''openen'' om te uploaden, krijg ik deze melding.
    Aan de bestandsgrootte ligt het volgens mij niet, gemiddeld zijn ze 3 MB groot, maar dan zou het toch een andere foutmelding moeten geven...
     
  11. Crash

    Crash Administrator Beheer

    Lid geworden:
    28 jul 2012
    Berichten:
    15.007
    Locatie:
    Purmerend
    Lijkt rme dat je inderdaad een andere melding had moeten krijgen als ze te groot zijn. Met 3 MB zit je er ruim onder.
     
  12. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
  13. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Ik heb deze morgen wel een melding gekregen.

    Knipsel.PNG
     
  14. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Zal maar eens proberen als meerdere foto's plaatsen nu wel lukt.


    Edit: meerdere foto's plaatsen lukt weer, heb het net uitgetest in het humor topic;):thumbs:
     
  15. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    82.556
    Locatie:
    Groningen
    Mooi dat het lukt Ce.
     
  16. Crash

    Crash Administrator Beheer

    Lid geworden:
    28 jul 2012
    Berichten:
    15.007
    Locatie:
    Purmerend
    Vreemd, er is niets aangepast, maar goed het werkt nu weer bij je.
     
  17. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Ik zag net deze post van Mike voorbijkomen:

     
  18. Crash

    Crash Administrator Beheer

    Lid geworden:
    28 jul 2012
    Berichten:
    15.007
    Locatie:
    Purmerend
    Leuk voor het melden Cedric, maar hier kunnen we zo niets mee. Het is dat ik nu tegen kwam, waar je het over had, maar zonder enige verdere info is jou melding vrij nutteloos geweest. Laat het graag aan de persoon zelf over, die een probleem met het forum heeft, zodat ik direct met die persoon kan kijken hoe en wat het probleem is, zonder dat het via via gaat.
     
  19. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.723
    Locatie:
    Sittard
    Ik krijg een vreemde zwarte balk in beeld als ik met de muis op 'nieuwe berichten' ga staan. Ook als ik de pagina ververs. Ook al gehad dat het hele banner gedeelte inclusief de links onder een even grote zwarte balk verdwenen was.

    balk.JPG
     
  20. stefanC

    stefanC

    Lid geworden:
    28 mrt 2017
    Berichten:
    1.938
    Locatie:
    Hulste
    Als je maar de helft betaald krijg je ook maar de helft van het forum te zien :D
     
  21. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.723
    Locatie:
    Sittard
    Ik denk dat het censuur was voor oogjes onder de 18.
     
  22. stefanC

    stefanC

    Lid geworden:
    28 mrt 2017
    Berichten:
    1.938
    Locatie:
    Hulste
    of boven de 18 :D :D
     
  23. Crash

    Crash Administrator Beheer

    Lid geworden:
    28 jul 2012
    Berichten:
    15.007
    Locatie:
    Purmerend
    Geen idee Nicole, heb dit nog niet eerder gezien.
     
  24. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.723
    Locatie:
    Sittard
    Vandaag is het niet meer voorgekomen.
     
    jessicapilon vindt dit leuk.
  25. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    82.556
    Locatie:
    Groningen

    Zat er vast een stofje in de verbinding;)
     
  26. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.723
    Locatie:
    Sittard
    Heb de USB poorten eens van stof ontdaan en dat hielp :)
     
  27. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.723
    Locatie:
    Sittard
    En daar was die zwarte balk weer, als ik naar beneden scroll blijft hij boven dezelfde post staan. Deze balk is net zo groot als de header waar hij ook al eens over gestaan heeft.
    Ik heb alleen Chrome open met 1 tabblad.
    Op andere websites heb ik dat niet, ook niet met 20+ tabbladen open.

    balk2.JPG
     
  28. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    82.556
    Locatie:
    Groningen
    Komt ook mij niet bekend voor en zover ik weet ben je de enige met dit "probleem".
     
  29. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.723
    Locatie:
    Sittard
    Vreemd he, komt maar heel zelden voor, na de vorige keer heb ik er geen last mee van gehad. Zal eens kijken of ik Chrome kan updaten en of dat een verschil maakt
     
  30. Crash

    Crash Administrator Beheer

    Lid geworden:
    28 jul 2012
    Berichten:
    15.007
    Locatie:
    Purmerend
    Ik heb het ook niet eerder gezien, dan jou melding.
     
  31. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    82.556
    Locatie:
    Groningen
    Misschien moet ze eens Vista proberen:juggle:
     
  32. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.723
    Locatie:
    Sittard
    Ik denk het ook haha...

    Het is heel gek, nu mijn vorige melding is het niet weer voorgekomen. Benieuwd of het ooit op een andere website opduikt.
     
  33. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Ik zat net op 123inkt even rond te kijken, en plots kwam ik ook zo'n vierkant tegen.
    Misschien een bug in Chrome?

    Knipsel.PNG
     
  34. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.723
    Locatie:
    Sittard
    Zou best kunnen, bedankt voor het melden. Ik heb het gecheckt en heb de laatste versie van Chrome. Benieuwd wanneer Chrome een update krijgt.
    Heel gek, ik heb het nu al een tijdje niet meer gehad.

    Net ook even naar 123inkt.be geweest, ik heb het daar nu niet.
     
  35. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    82.556
    Locatie:
    Groningen
    Op 123 inkt zou je ook niet verwachten dat de inkt op is volgens mij:D