Nieuwe forum software vragen, fouten, verbeteringen enzovoort

Discussie in 'Mededelingen beheer' gestart door AF-Beheer, 4 sep 2016.

View Users: View Users
  1. JDS

    JDS

    Lid geworden:
    26 nov 2016
    Berichten:
    571
    Locatie:
    Den Bosch
    Heb je al geprobeerd je browser te updaten en je java en flash.
    Dat wil nog wel eens helpen. Anders kun je de chach van je browser leegmaken.
     
  2. quistero

    quistero

    Lid geworden:
    28 sep 2016
    Berichten:
    1.295
    Ik (en daarmee bedoel ik de TD hier in huis;)) heeft al verschillende dingen geprobeerd. Ik heb er al mee leren leven :deal: :)
     
  3. Crash

    Crash Administrator Beheer

    Lid geworden:
    28 jul 2012
    Berichten:
    15.007
    Locatie:
    Purmerend
    Heb inmiddels een aanpassing kunnen doorvoeren, nu is de optie op de mobiel ook in "Portrait" te gebruiken.
    2018-09-12 06.15.17.jpg


    Misschien iets om naar te kijken, als we op de nieuwe software versie over zijn. Heeft geen zin om dit voor deze versie uit te gaan zoeken, daar we niks over kunnen zetten.
     
  4. JoKi

    JoKi

    Lid geworden:
    24 mei 2017
    Berichten:
    359
    Aaaah kijk aan. Handige aanpassing. Vielen dank
     
  5. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.702
    Locatie:
    Sittard
    Oeps, meen je dat nou?
    Dus dan moet het hele forum handmatig weer gemaakt worden totdat iedereen tevreden is (zover iedereen tevreden kan zijn).
    Wanneer komt die nieuwe software versie er?
     
  6. tuinkabouter

    tuinkabouter

    Lid geworden:
    18 jan 2010
    Berichten:
    4.632
    Locatie:
    alkmaar
    Zal wel aan mijn Icrap toestel liggen maar ik heb geen knopje
     
  7. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.702
    Locatie:
    Sittard
    Ik zie bij mij zelfs geen 'terug naar boven' staan....

    Lastig met al die verschillende besturingssystemen.
     
  8. sschot

    sschot

    Lid geworden:
    8 okt 2015
    Berichten:
    1.866
    Locatie:
    Krimpen aan den IJssel
    Nieuwe software direct naar universele toepassing in plaats van maatwerk, met lichte en donkere thema's, ik zou het wel weten.......

    Maar hoop dat het indirect gebruikersgemak en beheerdersgemak oplevert
     
  9. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Inderdaad, dat is een complete nieuwe versie.
    Die nieuwe versie is al lang uit, alleen is de vraag waarschijnlijk aan beheer wanneer zie die hier gaan upgraden.
     
  10. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.702
    Locatie:
    Sittard
    Dat was eigenlijk ook mijn vraag, ik was niet zo duidelijk blijkbaar. Ik vroeg me inderdaad af wanneer we naar een nieuwe versie over gaan.
     
  11. JoKi

    JoKi

    Lid geworden:
    24 mei 2017
    Berichten:
    359
    Heeeelemaal naar onder scrollen, daar zou ie moeten staan.
    IMG-20180912-WA0000.jpg
     
  12. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.702
    Locatie:
    Sittard
    Zoals je ziet staat daar bij mij niks:

    naar boven.PNG

    Of ben ik nou gek :)


    Op IOS mis ik die knop ook niet zo omdat ik door eenmalig op de tijd te tikken ook helemaal naar boven kan scrollen.
    Ah wacht, ik heb hem niet op mobiel/tablet staan omdat ik dat niet fijn vond, dat zal mogelijk het verschil maken.
     
  13. jessicapilon

    jessicapilon Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    12 feb 2011
    Berichten:
    82.524
    Locatie:
    Groningen

    Ik zag hetzelfde als jou Nicole maar nadat ik hem op mobiel had gezet zien we de bewuste knop wel;)
     
  14. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.702
    Locatie:
    Sittard
    Nou ja, zoals ik schreef, op iOS heb ik hem niet echt nodig dus ik laat de instellingen zo, bevalt mij het best.
     
  15. biljoenblik

    biljoenblik

    Lid geworden:
    3 sep 2015
    Berichten:
    5.935
    Locatie:
    Hoogerheide
    Ik vrees met grote vreze.
     
  16. treb

    treb

    Lid geworden:
    20 jan 2013
    Berichten:
    116
    Krijg regelmatig de volgende tekst in beeld tijdens het beantwoorden van een thread.

    the following error occured your browser sent a request that this server could not understand.

    Weet iemand hier mee om te gaan.
     
  17. Crash

    Crash Administrator Beheer

    Lid geworden:
    28 jul 2012
    Berichten:
    15.007
    Locatie:
    Purmerend
    Wanneer we overstappen is nog niet bekent, maar dat we over gaan stappen wel. De software maker zal stoppen met de support op de huidige versie. Het forum zelf hoeven we niet handmatig te maken, maar wel opnieuw de lay-out van het forum. Deze zal er dus ook anders uit gaan zien dan de huidige lay-out. Dit heeft ook te maken dat we het niet 1 op 1 over kunnen zetten en de nieuwe software er anders uit ziet. Julie zullen wel zien wat het wordt als het zover is.
     
  18. RichD1011

    RichD1011

    Lid geworden:
    3 dec 2015
    Berichten:
    5.929
    Locatie:
    Driebergen
    We zitten net 2 jaar op de huidige software en nu word de support al gestopt? lekkere software...
     
  19. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Dat komt omdat er een volgende software versie beschikbaar is. Net zoals Windows Vista en XP, de dag van vandaag is het al Windows 10.
     
    jessicapilon vindt dit leuk.
  20. tuinkabouter

    tuinkabouter

    Lid geworden:
    18 jan 2010
    Berichten:
    4.632
    Locatie:
    alkmaar
    gevonden, ik keek weer eens met mijn ogen dicht ofzo
     
    TonHageraats vindt dit leuk.
  21. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.702
    Locatie:
    Sittard
    Wat een werk en wat zal dat wennen worden.
     
  22. RichD1011

    RichD1011

    Lid geworden:
    3 dec 2015
    Berichten:
    5.929
    Locatie:
    Driebergen
    Zover kom ik ook, maar we draaien net 2 jaar op deze software en dan stop de "fabrikant" al met verbeter/veiligheids updates.... lekker bedrijf.
     
  23. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Klopt, maar dat is net hetzelfde als dat je nu een XP zou kopen.
    Er was al langer aangekondigd dat er een nieuwe versie zou uitkomen.
     
  24. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.702
    Locatie:
    Sittard
    Nou ja Cédric. Gaat die vergelijking niet wat mank?

    Voor XP zijn er geen updates meer, wordt niet meer ondersteund. Deze forum software toch wel?
     
  25. biljoenblik

    biljoenblik

    Lid geworden:
    3 sep 2015
    Berichten:
    5.935
    Locatie:
    Hoogerheide
    Het zal wel weer nog meer mobieltjes achtiger worden. Grote enorme knoppen en weinig tekst.
     
  26. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Momenteel nog wel, maar dat zal niet meer lang duren.

    Aan die vergelijking is dus niets mank, want het is net hetzelfde.
     
  27. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Over die enorme grote knoppen ben ik het niet volledig eens. ;)
     
  28. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.702
    Locatie:
    Sittard
    Je hebt weer eens gelijk Cédric
     
  29. benvo

    benvo

    Lid geworden:
    28 mei 2014
    Berichten:
    3.299
    Locatie:
    Hellendoorn
    Dit alles gelezen hebbende: ik mag niet klagen. Ik wil wel maar mijn vrouw zegt altijd, je mag niet klagen...

    56999450-winking-and-smiling-emoticon.jpg
     
    TonHageraats vindt dit leuk.
  30. NicoleE

    NicoleE

    Lid geworden:
    27 jul 2013
    Berichten:
    3.702
    Locatie:
    Sittard
    Er is bij mij iets aan de layout veranderd. De knoppen zijn klein geworden en het lettertype lijkt veranderd.
    Dit volgens mij alleen op Windows, gebruik Chrome als browser. Zowel bij de standaard als mobiele weergave.

    Vanmiddag rond 14 uur niks aan de hand.

    2.JPG
     
  31. MaestroCygni

    MaestroCygni

    Lid geworden:
    6 mei 2015
    Berichten:
    3.565
    Locatie:
    Appingedam, (Groningen)
    Heb ik ook, het is best irritant.

    Grootste probleem voor mij is dat de clickables amper te onderscheiden zijn..
     
    Laatst bewerkt: 18 sep 2018 om 18:04
  32. TonHageraats

    TonHageraats Beheerder Beheer

    Lid geworden:
    30 aug 2011
    Berichten:
    9.797
    Locatie:
    Hoogkarspel
    Er zal naar worden gekeken door beheer.
     
  33. benvo

    benvo

    Lid geworden:
    28 mei 2014
    Berichten:
    3.299
    Locatie:
    Hellendoorn


    Grote knoppen, kleine knoppen... Nee, nee, klagen doe ik niet...
     
  34. Cédric Vleminckx

    Cédric Vleminckx

    Lid geworden:
    18 dec 2015
    Berichten:
    9.717
    Locatie:
    Tienen (Oplinter), België
    Stoort mij niet meteen.
     
    jessicapilon vindt dit leuk.
  35. Crash

    Crash Administrator Beheer

    Lid geworden:
    28 jul 2012
    Berichten:
    15.007
    Locatie:
    Purmerend
    Er is bij mijn weten niks aan de lay-out aangepast. Kennelijk is er met Google Chrome wat veranderd.