Ridderkerk - R.A.V. Ciliata

Discussie in 'Aquariumverenigingen Nederland en Belgie' gestart door jeffrey, 22 jan 2013.

Aangepast zoeken
View Users: View Users
 1. TS
  jeffrey

  jeffrey

  Lid geworden:
  5 sep 2004
  Berichten:
  1.363
  Bedankt! Was een erg goede dag als we zelf mogen zeggen. Zowel voor de club als de bond!
   
 2. TS
  jeffrey

  jeffrey

  Lid geworden:
  5 sep 2004
  Berichten:
  1.363
  We hebben goed nieuws meegenomen van de districtsuitslag Zuid-Holland Zuid!!

  Dhr. Alderliesten en dhr. Noorlander van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat! Met trots kunnen wij melden dat dhr. Noorlander een derde plaats, en dhr. Alderliesten een eerste plaats hebben behaald met de districtskeuring. Dhr. Alderliesten zal ons in ieder geval vertegenwoordigen met de landelijke huiskeuring in de categorie A1.
   
 3. TS
  jeffrey

  jeffrey

  Lid geworden:
  5 sep 2004
  Berichten:
  1.363
  Voor de ledenbijeenkomst van dinsdag 18 APRIL 2017 presenteert het bestuur van R.A.V. Ciliata met trots de heer Albert Sanderse met zijn lezing:

  "HET FASCINEREND AQUARIUM VAN NU"

  De heer Albert Sanderse is binnen onze vereniging geen onbekende. Sinds de heroprichting van Ciliata in 1971 is hij al vele malen onze gastspreker geweest. Zijn manier van vertellen doet denken aan een sprookjesverteller. Gedreven, mystiek, meeslepend en met een sterke verhaallijn.

  Echter sprookjes vertelt hij niet. Hij neemt ons mee in de fascinerende en wondere wereld die onze hobby omvat. We gaan diverse schitterend ingerichte aquaria bewonderen. Ook de toegepaste techniek zal niet onbesproken blijven. Bijzondere technische snufjes worden vertoond. Ook de bewoners van de getoonde aquaria zullen uitgebreid besproken worden. Zijn grote passie voor microscopische opnamen van al wat leeft en groeit in ons aquarium zal ook in deze lezing aan bod komen.

  Al het voorgaande wordt met een boeiend gesprek aan elkaar geregen tot een parelketting van schoonheden, zoals hij zelf omschrijft.
  Al met al weer een ledenbijeenkomst waar kwaliteit en kennis vergaren voorop staat en aan u om daar gebruik van te maken. We zien u graag op de komende ledenbijeenkomst.

  Het bestuur

  Wanneer: 18 april 2017
  Aanvang: 20:00 [zaal open: 19:30]
  Waar: in het gebouw van Speeltuinvereniging Slikkerveer, Tegelpad 1, 2983 EX, Ridderkerk [makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en doorgaande wegen].
   
Aangepast zoeken