TC420 + verlichting


Lid geworden
7 sep 2019
Berichten
551
Beste Mensen.

Ik heb nu een TC420 op een Aquatlantis Easyled 1. het doet wat ie moet doen. nu wil ik wat strips erbij plaatsen.

Nu gaat het eigenlijk zo:
Adapter van de Aquatlantis gaat naar TC420 en die gaat weer door van Kanaal 1 naar Easyled 1.

Nu wil ik bv deze aanschaffen. https://www.aquariumverlichtingkopen.nl/aquarium-rode-led-verlichting-van-30-t-m-50-cm-dub.html

Kan ik die gewoon aansluiten en klaar? of moet ik nog iets voorzien van stroom?

moet ik dit dan erbij kopen?

1573216205763.png
 
Laatst bewerkt:
Lid geworden
8 okt 2015
Berichten
2.409
Locatie
Krimpen aan den IJssel
Led strip is 12v
Aquatlantis is 24v

Tweede voeding en tweede tc-420 is wel handig. Of je twee spanningen kan combineren, geen ervaring mee, maar betwijfel of dat verstandig is om deze via de min aan elkaar te knopen
 

tuinkabouter

AquaForum Donateur
Lid geworden
18 jan 2010
Berichten
6.691
Leeftijd
30
Locatie
alkmaar
Nee dat gaat een zooitje geven, spanningen kan je niet zomaar mengen op een tc420.

Maar waarom een ledstrip erbij?
De easyled van aquatlantis staat bekend om zijn hoge output
 
TS
Keesvd
Lid geworden
7 sep 2019
Berichten
551
Ik wil een rode ledbalk erbij.

Puur om einde dag/zonsondergang na te bootsen

vandaar.
 

tuinkabouter

AquaForum Donateur
Lid geworden
18 jan 2010
Berichten
6.691
Leeftijd
30
Locatie
alkmaar
Ondanks dat ik het altijd troep vind en zal blijven vinden zou je ook kunnen kijken voor 24v plak stipjes.
Veel heb je dan niet nodig.

Maar then again, hoe natuurgetrouw is een rode ochtend en avond?
 
TS
Keesvd
Lid geworden
7 sep 2019
Berichten
551
Ja dat is ook zo.
Maar wou net ff dat rode tint erin. Vandaar.
 

Bovenaan