Vianen (NL)-Aqua Amazon

Discussie in 'Aquariumspeciaalzaken en webwinkels' gestart door coenb, 14 okt 2018.

 1. coenb

  coenb

  Lid geworden:
  3 mrt 2009
  Berichten:
  761
  Locatie:
  Huissen
  Tot mijn verbazing zag ik hier geen review van Aqua Amazon. Ik heb er recentelijk online besteld en ben er geweest. Dus neem ik even initiatief.

  Ik had wat leuke "L-nummers" via internet bij hun besteld. Na eerst uitvoerig via de mail contact met ze te hebben gehad kwam de bestelling netjes via UPC bij mij thuis aan. Ik was verbaasd hoe netjes alles was ingepakt, het water was nog mooi op temperatuur. De vissen zagen er niet gestresst uit.

  Omdat ik later onverwacht in de buurt was ben ik er ook even persoonlijk langs geweest. De winkel is wat kleiner dan ik had verwacht, maar ze gaven aan binnenkort waarschijnlijk naar een grotere locatie te gaan verhuizen. De winkel zelf is in eerste instantie lastig te vinden. Je moet even een soort bedrijfsoprit op en dan "plotseling" zie je om de hoek een partytent met daarachter de ingang van de winkel/showroom.

  Ontvangst is vriendelijk en ik werd goed geholpen door Dennis en Eva . Dus een mooie winkel, kennis van zaken en een groot assortiment (ben een beetje verliefd geworden op hun legholen die ze zelf laten maken).

  www.aqua-amazon.nl
   
 2. benvo

  benvo

  Lid geworden:
  28 mei 2014
  Berichten:
  4.710
  Locatie:
  Hellendoorn
  Levende have verstuurd via het internet... Ik heb er geen ervaringen mee maar blijf er toch wat vreemd tegenaan kijken.
   
 3. TS
  TS
  coenb

  coenb

  Lid geworden:
  3 mrt 2009
  Berichten:
  761
  Locatie:
  Huissen
  Alle WF vissen worden ook "verstuurd" dus dat is op zich niet helemaal vreemd. Wel verschilt de methode en de leverancier. Ik heb diverse malen vissen laten versturen en in alle gevallen ging dit goed. In Duitsland hebben sommige winkels nachtverzending, vissen worden in de namiddag gevangen en gaan direct op transport en komen 's nachts al aan. Maar ook als ze iets langer onderweg zijn, goed ingepakt zijn (met een heatpack) en met zorg worden behandelt gaat dit echt goed.

  Wat je natuurlijk wel mist is het persoonlijk kunnen bekijken en uitselecteren van de vissen, dus ik doe dit alleen bij leveranciers die ik persoonlijk ken en vertrouw.
   
 4. CVS

  CVS

  Lid geworden:
  24 feb 2014
  Berichten:
  113
  Locatie:
  Rotterdam
  Ik ben er zelf ook een keer wezen kijken en in mijn ogen één van de weinig echte Zuid Amerikaanse vissen speciaalzaken.

  Ze hebben een hoop grotere L-nummers zitten in mooie bakken! Alles ziet er tevens goed onderhouden uit en de prijzen zijn prima

  Volgens hun Facebook gaan ze binnenkort verhuizen naar een groter pand. Rond die tijd ga ik wel weer een keer kijken bij ze.
   
 5. Mafkees

  Mafkees

  Lid geworden:
  3 mrt 2018
  Berichten:
  556
  Hoe dacht je dan dat al die neon tetra's etc. etc. etc. in onze bakken komen?
   
 6. benvo

  benvo

  Lid geworden:
  28 mei 2014
  Berichten:
  4.710
  Locatie:
  Hellendoorn
  Niet in kleine postpakketjes die bovendien niet zachtzinnig behandeld worden door de bezorgers....
   
 7. Ad 

  Ad 

  Lid geworden:
  6 feb 2015
  Berichten:
  105
  Locatie:
  Gouda
  Ik kom er regelmatig met mijn zoon, schitterende zaak worden er altijd perfect geholpen. Mijn Altums F1 komen daar ook vandaan. Ze gaan een grotere zaak betrekken. het wordt een wereldzaak.:thumbs: