Vivarium 2020


Jammer maar dit was te verwachten.
 
Begrijpelijk, maar ontzettend jammer voor de liefhebbers, keek er ontzettend naar uit.
 
Ontzettend jammer, maar was te verwachten. Had er wel naar uitgekeken. Maar hij heeft gelijk!
 
Jammer maar absoluut begrijpelijk :cry: en nu maar hopen dat ze geen schade er door oplopen :deal::juggle:
 
Vivarium
VIVARIUM ONLINE:
Als jullie niet naar Vivarium kunnen komen, brengen wij Vivarium gewoon naar jullie!
Helaas kan de beurs niet doorgaan zoals jullie gewend zijn, maar wij gaan er voor zorgen dat wij jullie alsnog een twee dagen lang programma gaan aanbieden. En dat in het weekend waarin we normaal Vivarium zouden vieren.
Meer details over wat we exact gaan doen gaan nog volgen, tot die tijd mogen jullie zelf raden wat we precies gaan doen
1f642.png
:).
Waar hoop jij op? Wat zou je willen zien? Laat het ons weten in de comments!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
 
Leuk initiatief in ieder geval :thumbs:
 
Dat is wel leuk ja!
 
Jeeeeeeeej!! :DD
Komen wij als forumleden elkaar toch weer tegen op de beurs dit jaar!
 



Vivarium

Nou, de link naar de testuitzending van Vivarium Online staat klaar!
De uitzending zelf begint om 14:00 uur, maar op YouTube begint het aftellen al om 13.30. Op de link hieronder kun je alvast aangeven dat je een reminder wilt hebben zodra het gaat beginnen.
Naast alle eerder genoemde items, zouden wij het in ieder geval leuk vinden als jullie met ons meepraten en -denken. Laat ons tijdens de uitzending weten wat jij graag zou zien tijdens de echte Vivarium Online in November en geef ons feedback over onze ideeën tot nu toe.
Tot morgen allemaal!

 


 
Op zich was die video de eerste keer ook al te bekijken hoor Ton. :DD :juggle:
Ik denk dat de 2e link niet goed in mijn klembord stond, is hersteld nu.
 
Ik heb dit keer besloten er van af te zien. Mensen vinden mij zonder meer wel. En ik zat toch al in dubio aangezien ik mijn website nog moest gaan veranderen. En in dit geval geeft het me de gelegenheid om me op de nieuwe opgezette lijnen van guppen te richten. En deze tijd kan ik me ook mooi weer richten op het schrijven van relevante artikelen. Ben afgelopen week al benaderd vanuit Denemarken om ook daarzo het nodige gepubliceerd te krijgen. En dat is ook leuk om te doen na Nederland, Duitsland en Frankrijk. Dus dit keer ben ik geen standhouder tijdens het Vivarium (in de online-versie dan, he...). En met m'n huidige staat qua gezondheid is het op zich niet verkeerd het een jaar over te slaan.
Ik wens diegenen die zich wel aangemeld hebben in deze aparte setting een goed resultaat toe met hun aanbiedingen op het net.
 
misschien ben ik dom lomp en stom. maar ik heb werkelijk geen idee wat ik hier van moet verwachten?
Wat is nou precies de bedoeling hiervan:? rond de tafel met Domique Maes ofso Hoe geweldige hapklare to the point begrijpbare informatie heeft of lopen ze met een camera door de stands heen en maken ze een praatje?

Iemand een idee?
 
"Geniet daarom dit jaar in ieder geval met ons mee van 2 dagen lang Vivarium TV, 2 virtuele beurshallen vol standhouders, meer dan 50 standhouders en vele aanbiedingen die een bezoekje aan de virtuele beursvloer de moeite waard maken!"

Vivarium Online gaat plaats vinden op 28 & 29 November

Kijk ook even op hun site aan de rechterkant, https://www.vivariumbeurs.nl/
 
Ik ben benieuwd, hopelijk gaat het allemaal via Youtube, dan is het ook nog makkelijk terug te kijken, aangezien ik niet de hele dag beschikbaar ben en toch wel bepaalde dingen graag wil zien. :)
 
Vivarium

1606539949365.png



Is het nu de late Pizza maaltijd die mijn maag over zijn toeren heeft gebracht? Of zijn het de zenuwen, die normaal verspreid over een opbouwweek van Vivarium worden, die zich nu in 1 klap uiten? Hoe dan ook: slapen zit er waarschijnlijk niet meer in vannacht.
Het zal het presenteren van Vivarium Online vast niet makkelijker maken. Dus naast mijn geweldige tafeldame Esther, mijn geduldige super team en alle toffe gasten, zal ik ook zeker jullie hulp hard nodig hebben om dit weekend tot een groot succes te maken!
Wij roepen dan ook iedereen op om vooral actief te kijken en mee te doen. Stel vragen aan onze gasten in de chat op Youtube, doe mee aan de Quiz rondes en win fantastische prijzen. En vergeet vooral niet op onze prachtig mooie beursvloer te kijken hoe al die standhouders zich ook binnen dit concept weer zoveel als mogelijk hebben uitgesloofd om voor JULLIE iets moois neer te zetten.
En oh ja, wees ook een beetje lief en geduldig als iets niet helemaal loopt zoals gepland/verwacht. Wij doen in ieder geval ons uiterste best om iedereen alsnog een heerlijk Vivarium weekend te bezorgen.
Namens het hele Vivarium Team wensen wij jullie heel veel kijkplezier!
www.vivariumbeurs.nl/online
Directe link naar ons Youtubekanaal: https://www.youtube.com/vivariumorganisatie
 
Prachtig geregeld ton !!!! Hoop werk verricht in korte tijd.
 
Prachtig geregeld ton !!!! Hoop werk verricht in korte tijd.
Dit is volledig in handen van de Vivarium organisatie en standhouders, ik of de AFstand hebben hier geen deel aan genomen.
 
Op de een of andere manier dacht ik dat je de zoon van hans was :) Nou jah zonder jouw had ik niet geweten van online versie dus goed geregeld :)
 

Terug
Bovenaan