Moppentappen!


35-jaar-later.jpg
 
107043359_3998903400181017_5674293814404994418_n.jpg
 
103093118_10156933756881945_1913869046461073059_n.jpg
 
In een gezellig dorps cafe zitten een aantal gezellige drinkers aan de bar,er gaat een mobile telefoon rinkelen die op de bar ligt,en die word opgenomen.De aanwezigen kunnen het gesprek volgen want degene die de telefoon aanneemt blijft gewoon aan de bar zitten.

Het gesprek,,,,,,,,,,he' hallo schat ja prima hoor,die BMW oh'' ja,of ik het goed vind om die 40.000 euro te lenen,ach natuurlijk regel het maar snel ,en vertel vertel de garage maar dat het in orde is, ik vind het goed,laat ze het maar snel in orde maken.
Die vacantie waar we een optie op hadden,,,,ach schat boek maar,vind ik ook goed.

Eh'' wie heeft jou gebeld,,oh''de bank oke ik snap het, vanwege de verbouwing aan het huis,nou geef maar snel door dat dat ook in orde is,,,.

Vervolgens word het gesprek beeindigd en vraagt diegene die de telefoon aannam met het omhoog houden ervan,van wie is deze.

gr.bert
 
Een rechercheur stopte bij een boerderij ergens in Overpelt en sprak met een oude boer.
Hij zei tegen de boer: "Ik moet de boerderij inspecteren op illegaal verbouwde wiet"
De boer zei: "Ok, maar ga dat veld daar niet in" terwijl hij met zijn vinger naar een bepaald gebied wees.

De rechercheur ontplofte verbaal terwijl hij zei: “Mijnheer, ik heb de machtiging van de overheid bij me".
Hij greep in zijn borstzak, haalde daar een identiteitsbewijs uit en liet dit aan de boer zien, zeggende: "Ziet U dit kaartje? Dit kaartje betekent dat ik overal mag gaan waar ik wil, op ieders land!!
Zonder vraag of antwoord!! Heb ik mij duidelijk gemaakt.... Begrijpt u het?"
De boer knikte beleefd, verontschuldigde zich en ging verder met zijn werk.

Korte tijd later hoorde de boer luide kreten, keek op en zag de rechercheur rennen voor zijn leven, achternagezeten door een enorme stier...
De stier kwam steeds dichterbij en het was duidelijk dat de rechercheur zich niet in veiligheid zou kunnen brengen.
De boer gooide zijn werktuig neer, rende naar het hek en schreeuwde uit volle borst: "UW KAARTJE.....LAAT HEM UW KAARTJE ZIEN"
 
Er komt een man op een fiets aangereden, vanuit België, Nederland binnen. Op de bagagedrager een zak met zand. Nederlandse douanebeambte:
"Heeft u iets aan te geven?"
Belg:
"Nee."
Douane:
"Een Belg die niets smokkelt,alsjemenou, wat heeft u dan in die zak?"
"Zand."
Tijdens de controle blijkt dat het inderdaad om zand gaat.

Een week lang komt de man elke dag met zijn fiets bij de grens met een zak op de bagagedrager. Op de 8e dag wordt de douanebeambte toch wantrouwend. Douane:
"Wat vervoert u in die zak?"
Man:
"Zand."
Douane:
"Mmmmm, even kijken."
Deze keer wordt het zand gezeefd. Uitslag: alleen maar zand.

Elke dag passeert de man met zijn fiets en een zak de grens. Na twee weken wordt het de douanier toch te bont en hij stuurt het zand naar een laboratorium voor nader onderzoek. Resultaat: het is alleen maar zand!

Na twee verdere maanden van zandtransport houdt de douaneman het niet meer uit en hij zweert:
"Ik geef u zwart op wit dat ik u niet zal aangeven, maar ik voel aan mijn klompen dat u iets smokkelt. Wat is het?"
De man antwoordt:
"Zoals u ziet, ik vervoer slechts een kleine hoeveelheid zand.".
De Nederlander is gefrusteerd en woedend en laat zich overplaatsen naar een andere grensovergang, specialiseert zich in zandsoorten en smokkeltrucs en het leven gaat verder.

Na vijftien jaar wordt hij gepensioneerd en de dag nadien gaat hij de fietsende Belg bezoeken.
"Nou zeg,luister eens. Jij hebt m'n leven grondig vergald,ik ben nu met pensioen, jij hebt gewonnen. Wil je me nou is precies vertellen wat jij eigenlijk smokkelde?!"
De Belg:
"Fietsen!"
 
Ik was zaterdag bij de visboer en er is een leuke dame voor mij aan de beurt die vraagt aan de visboer: ‘Heb je iets lekkers voor mijn poes?’ De visboer met glimmende oogjes: ‘Wat denkt u van een tongetje?’
 
Mijn zoon van 8 kwam me deze vertellen:
Wat is het verschil tussen een drol en diarree?







met diarree kan je gorgelen.....
 
Bekijk bijlage 306579

Eigen foto, genomen op de oude parkeerplaats bij de zwarte markt Beverwijk
Serieus nog steeds? Ik werkte daar tien jaar geleden bij parkeerbeheer en we hebben daar ik weet niet veel opdrachtbonnen uitgeschreven omdat bord één vak naar links te krijgen. 🤣
 
Een man komt sinds lange tijd weer eens langs bij een oude vriend met zijn oldtimer,zegt zijn vriend,,heb je dat ouwe barrel nog steeds,ja,,en de auto ook nog.
 
Al eerder gepost,,maar gooi deze er nog even in voor wie deze nog niet kent.Vind het zelf wel een leuke,

Een man komt bij een automaterialenzaak en verteld dat hij 2 buiten-spiegels wil voor zijn lada,zegt de bali-medewerker,dat is een deal.
 
Twee Belgen met smokkelwaar in hun bezit proberen de de Nederlandse grens te passeren. Hoewel voorzichtig maken ze met wat lawaai een douane beambte opmerkzaam. Deze roept, "Hallo wie is daar?"
Belg 1 schrikt zich rot maar denkt slim te zijn en doet het geblaf van een hond na. De douane man draait zich gerustgesteld om maar hoort kort daarop wéér iets. En roept dus, "Hallo, wie daar? " Belg 2 antwoordt: "Nog een hond!"
 
Twee Belgen met smokkelwaar in hun bezit proberen de de Nederlandse grens te passeren. Hoewel voorzichtig maken ze met wat lawaai een douane beambte opmerkzaam. Deze roept, "Hallo wie is daar?"
Belg 1 schrikt zich rot maar denkt slim te zijn en doet het geblaf van een hond na. De douane man draait zich gerustgesteld om maar hoort kort daarop wéér iets. En roept dus, "Hallo, wie daar? " Belg 2 antwoordt: "Nog een hond!"
Wie die eerste Belg was dat weet ik niet maar de tweede dat is vast Stefan geweest :DD :DD
 

Terug
Bovenaan