Giebeltje
Well-known member
In het Goede Morgen Topic hebben we het vaak over eten. Er zijn meerdere hobbykoks op het forum, en nou leek het mij leuk om een topic te maken waarin iedereen recepten en tips kan delen. Vooral in deze tijd word ik zelf ook graag op ideeen gebracht. En veel mensen kampen met Coronakilo’s die ze graag kwijt willen
.
Ik ben zelf bijvoorbeeld overgevoelig voor gluten, suiker en lactose, dus ik kan niet alles eten. Vlees en gevogelte eet ik ook nietMaar wat ik eet maak ik altijd heel mooi klaar, alsof ik in een restaurant ben. Bovenstaande foto is van een brunch zoals die er op mijn bord uit ziet: twee Yam desem boterhammen belegd met tahin, tijm, sesamzaad, pompoenpitten, tomaat, geraspte geitenkaas en olijven, 10 minuten in de oven op 150 graden, en daarbij zelfgemaakte hummus gegarneerd met zevenblad uit de tuin, op een bedje van sla. Ik was met de Kerstdagen toch 1,5 kg gegroeid, maar dat ben ik nu weer kwijt.
.
Ik ben zelf bijvoorbeeld overgevoelig voor gluten, suiker en lactose, dus ik kan niet alles eten. Vlees en gevogelte eet ik ook nietMaar wat ik eet maak ik altijd heel mooi klaar, alsof ik in een restaurant ben. Bovenstaande foto is van een brunch zoals die er op mijn bord uit ziet: twee Yam desem boterhammen belegd met tahin, tijm, sesamzaad, pompoenpitten, tomaat, geraspte geitenkaas en olijven, 10 minuten in de oven op 150 graden, en daarbij zelfgemaakte hummus gegarneerd met zevenblad uit de tuin, op een bedje van sla. Ik was met de Kerstdagen toch 1,5 kg gegroeid, maar dat ben ik nu weer kwijt.