Wat is er nieuw

Opgelicht door LFS of niet?


bart125

Well-known member
Lid geworden
25 april 2020
Berichten
432
Dat verkopers geen kennis hebben van het product dat ze verkopen is geen uniek euvel van de dierenwinkel dat is min of meer standaard.
Op zich is dat geen probleem zolang ze maar niet gaan doen of dat wel zo is.
Ik koop heel vel zaken online juist omdat je dan in zijn algemeenheid exactere info over het product dat je koopt krijgt
 

benvo

Well-known member
Lid geworden
28 mei 2014
Berichten
11,348
Leeftijd
70
Locatie
Hellendoorn
Website
aquaforum.nl
Het lijkt mij nuttig om eerst je zelf zo goed mogelijk te informeren over wat je wilt met je aquarium en over vissen die je belangstelling hebben. In je eerste post lees ik dat je Lfs je "wederom heeft afgezet" met je gekochte vissenbestand. Dat dit herhaald mogelijk is ligt ook deels aan je zelf. Eerst kennis vergaren is noodzakelijk, zeker bij een levende have!
 

Esthersvisjes

Well-known member
Lid geworden
14 augustus 2016
Berichten
1,464
Ik zou als ik jouw was alle vissen die je nu gekocht hebt terugbrengen, zo snel mogelijk. Dan ga je eerst goed inlezen en dan kiezen wat voor vissen je wil. Verdiep je in welke omstandigheden ze nodig hebben, met hoeveel ze bij elkaar willen zitten, welke waterwaarden, welke temperatuur, hoe groot het aquarium minimaal moet zijn, misschien het aquarium nog anders inrichten, extra planten enzo.
Op dit forum vind je veel goede informatie en op aquainfo.nl staat ook enorm veel relevante informatie. Als antwoord op je vraag, opgelicht door LFS of niet? Ja. Absoluut, maar dat is eerder je eigen schuld dan de schuld van de LFS, want je hebt deze fout eerder gemaakt.
 

Bovenaan