Rauw? Of eerst koken?Wij leggen geregeld voor elke ancistrus een kwart rode paprika in de bak. Die eten ze samen met de garnalen en de slakken en sommige visjes op. Ze zijn er hier dol op.
Oke dank je!Wij doen het rauw, net als courgette.
Tot nu toe is het: we zwemmen er met zijn allen om heen, maar niemand die als eerste aan durft om te proeven š¤£Oke dank je!
Het heeft hier best een tijdje geduurd voor ze van de groente gingen eten. Ook de 2e soort duurde weer even. Nu duiken ze overal gelijk op af, en beginnen aan de planten als we te lang hebben gewacht met groente.
Wij laten het trouwens wel een dag of 3 in de bak liggen, daarna zitten er alleen slakken op, op de laatste restjes, en dat scheppen we met slakken en al weg.
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.