pleco of ancistrus?


M

MartinF

Guest
Hallo allemaal,

Ik begin te twijfelen over wie dit nu is:
Heeft iemand een idee?

(klik voor vergroting)
6tndqLTypUocrzYiK_e3W8wF4HCl8YtT.jpeg

hij/zij is ongeveer 10 cm
ik dacht een pleco, maar kan het een ancistrus zijn?
 
Je kan ze eten. dus als je een apart kerstdiner wilt hebben dit jaar... :D
 
Bijna al onze aquarium visjes worden in het land van herkomst gegeten. Sumatraantjes (nog kleinere visjes) worden bv gedroogt en gegeten bij de rijst. Kegelvlekken worden zelfs gebruikt om het land mee te bemesten.
 
Dan heb jij nog nooit een uitgegroeide gibbiceps, joselimaianus of plecostomus gezien neem ik aan? :D

~ Ivo
 
hahahahahaha.

Dus het beste om te doen is....

1. Een grote ketel op het vuur.. opstoken tot een graad of 26...
2. Meneer pleco erin....
3. tussentijds ff proeven of de ph e.d nog goed smaakt...
4. Elke dag wat soepgroenten erbij....

En dan met kerst het vuurtje opstoken?

:D
 
Dat is met die twee van bertus geen probleem.

Die kan zo op het vuur.
Nog even de saus uitzoeken en we kunnen beginnen :D
 

Terug
Bovenaan