pleco of ancistrus?


M

MartinF

Guest
Hallo allemaal,

Ik begin te twijfelen over wie dit nu is:
Heeft iemand een idee?

(klik voor vergroting)
6tndqLTypUocrzYiK_e3W8wF4HCl8YtT.jpeg

hij/zij is ongeveer 10 cm
ik dacht een pleco, maar kan het een ancistrus zijn?
 
Je kan ze eten. dus als je een apart kerstdiner wilt hebben dit jaar... :D
 
Botia zei:
Je kan ze eten. dus als je een apart kerstdiner wilt hebben dit jaar... :D

Zoveel vlees zit er ook niet aan zo'n visje :p
 
Bijna al onze aquarium visjes worden in het land van herkomst gegeten. Sumatraantjes (nog kleinere visjes) worden bv gedroogt en gegeten bij de rijst. Kegelvlekken worden zelfs gebruikt om het land mee te bemesten.
 
Dan heb jij nog nooit een uitgegroeide gibbiceps, joselimaianus of plecostomus gezien neem ik aan? :D

~ Ivo
 
Uitgegroeid zeg ik ja. Maar dit visje word door TS beschreven als 10 cm ;)
 
hahahahahaha.

Dus het beste om te doen is....

1. Een grote ketel op het vuur.. opstoken tot een graad of 26...
2. Meneer pleco erin....
3. tussentijds ff proeven of de ph e.d nog goed smaakt...
4. Elke dag wat soepgroenten erbij....

En dan met kerst het vuurtje opstoken?

:D
 
Gezien de oorsprong van deze dieren denk ik eerder aan een BBQ ;)
 
Dat is met die twee van bertus geen probleem.

Die kan zo op het vuur.
Nog even de saus uitzoeken en we kunnen beginnen :D
 
Wat een onzin word er in dit topic gepost. Schei eens uit zeg!


Ooh ja..... :sorry:
 
Wacht even: was jij niet zo voorstander van visje eten? ;)
 
Ik vind het ook geen onzin om vis te eten :engel:
 
Een vis door het toilet spoelen vind ik inhumaan; zo'n vis (uiteindelijk) opeten humaan.
 
Opeten is natuurlijk wel beter voor de economie in zekere zin. Ofzoiets... :p
 

Terug
Bovenaan