1. Bezoekt u onderstaande sponsor om onze server in stand te houden?

Review: MORE plantenvoeding

Discussie in 'Product reviews' gestart door Neonlover, 29 apr 2017.

View Users: View Users
 1. Neonlover

  Neonlover

  Lid geworden:
  22 mrt 2017
  Berichten:
  223
  Locatie:
  Aalst
  Hey allemaal,

  Omdat me verteld werd dat dit merk nieuw was op de markt en toch ook niet goedkoop was schrijf ik hierover even mijn bevindingen.

  Het gaat over MORE plantenvoeding, dit zegt de verpakking:

  *bladmeststof voor aquaria
  *professionele meststof voor alle beplante aquaria
  *voor gezonde, kleurrijke waterplanten
  *met een directe en langdurige werking
  *voor 2500l aquariumwater
  Er wordt geadviseerd om per 100L aquariumwater 10ml per week te doseren, het kan ook als dagelijkse meststof gebruikt worden.

  Mijn bevindingen:

  Ik gebruik deze meststof voor 2 aquaria, een 110L met kersenbuiken en een nano 35L met vuurtjes en wat rasbora's. In beide aquaria zie ik een grote vooruitgang.
  110L: gigantische groei valisneria, andere planten hebben groenere kleur en groeien ook veel sneller, veel minder algengroei op de planten.
  Nano: schitterende groene kleur van alles, gigantische groei alle planten, mos groeit mooi, plantjes voorin zagen bruin, na 3 weken voeden mooi groen en groeien bij. Geen effect op de garnalen( zit geen co2 in de meststof).
  Algemeen:zeer tevreden, betere ondervindingen dan met andere meststoffen (sera). Mooie verpakking en makkelijke dosering d.m.v knijpsysteem. Minpuntje: duur, 15 euro voor 250ml. Wel helemaal zijn geld waard, ik doe er 15ml per week van op dus dat gaat toch even mee.
  Drop gerust jullie bevindingen over dit profuct of andere adviezen... :)

  IMG_1961.JPG
   
 2. TS
  TS
  Neonlover

  Neonlover

  Lid geworden:
  22 mrt 2017
  Berichten:
  223
  Locatie:
  Aalst
  Ik krijg foutmeldingen omdat andere plaatjes te groot zouden zijn om te kunnen verwerken door de server :p? Eens zien hoe ik dit oplos ( ik neem ze rechtstreeks met iphone en druk op "upload bestand")