Meteen de diepte in iedereen, en da's logisch, maar blijkbaar is het water gewoon goed, en als dat niet optimaal zou zijn, dan nog kan het niet dodelijk worden met die enorme waterwissels.
Ik lees echter nog nergens in dit topic iets over temperatuur. Ik ken een voorbeeld van iemand die dacht dat z'n thermostaat kapot was, maar dat bleek z'n meter te zijn, dan kun je je eigen vissoep koken zonder dat je er erg in hebt. Heb je twee thermomethers in de bak ? Geven die allebei hetzelfde aan?
Zoiets mafs kan het ook zijn hé. Hangt er geen los electriciteitsdraadje van je verwarming in de bak? Ik heb zelf kortgeleden ontdekt dat de slangenklem in m'n bioloog totaal verroest was waardoor puur ijzer in m'n bak gepompt werd. Maak je het glas schoon met hetzelfde sponsje dat op je aanrecht ligt en dat eerder met ovenontvetter in de combi is gebruikt? Zitten je handen vol met die anti-Corona meuk als je in de bak gaat?
Ik zeg dit echt niet om bijdehand te doen hoor, maar check ook ff de simpele dingen zou ik zeggen.
Fijne dag
Mark