Fotoalbum van Rubz


Blijft mooi.
Denk dat de helferi te weinig licht heeft rechts.

Dat ook en die week zonder co2 heeft ze kapot gemaakt. Maar vind die paar stengeltjes ook wel geinig. Zal tzt eens kijken voor een makkelijk voorgrond plantje.
 
Week 45
IMG_1413.JPG
 
Flinke snoei gedaan Ruben maar is nog steeds een plaatje hoor!
Bedankt ja vanmiddag maar eens even flink bezig geweest. 60cm is ook op zijn kop. Die wil ik straks alleen nog laten draaien met garnalen en als quarantaine bak. Wil niet weer zo'n verlies aan vissen. Denk dat in de 80 cm mijn Neon tetra's komen en dan het bestaande schooltje wat aanvullen.
 
Blijft schitterend!
Bedankt voor de complimenten kijk er nu ook met plezier naar ipv de jungle dat het was. Heb stroming ook weer terug gebracht naar voorheen. Realiseer me hoe belangrijk het is voor vissen. Ging afgelopen tijd niet denderend met het bakje maar gaat nu de goeie kant weer uit.
 
Edit: Ik zie nu je topic over columnaris...
Niet leuk...
Zielig zo een eenzame kubotai... Vul je ze terug aan of ga je voor verandering?

Je bent zeker dat het columnaris was? Is het nu opgelost denk je?
 
Edit: Ik zie nu je topic over columnaris...
Niet leuk...
Zielig zo een eenzame kubotai... Vul je ze terug aan of ga je voor verandering?

Je bent zeker dat het columnaris was? Is het nu opgelost denk je?

Columnaris weet ik niet zeker maar ik weet wel dat mijn bak uit balans is geraakt door de co2 die op was en ik had vlak daarvoor de stroming geminderd. En in traag stromend water schijnt de bacterie hechting veel makkelijker te zijn. Dus eigenlijk een combinatie van factoren. Mijn planten gingen snel reageren en daardoor veel organisch materiaal etc etc. Dus morgenmiddag wordt de betta splendens behandelt voor vinrot in de bak bij de neon tetra's. De kubotai blijft hoogstwaarschijnlijk een lonesome cowboy en ik denk dat ik de neontetra's uitbreid naar een stuk of 15.

De dario dario lijkt de hele rambam te hebben genegeerd dus die krijgt even een pauze van de betta. Taaie rakker is dat zeg en eigenlijk vind ik hem nog mooier dan de betta. Jammer dat die niet een paar cm groter is.
 
Ohja ik heb plantenvoeding de helft gereduceerd en dat schijnen de planten heerlijk te vinden. nitraat was of the hook. boven de 30 mg!
 
Lang geleden dat ik wat gepost heb, hier toch weer even wat beeld van mijn bakje en natuurlijk de showsteler! Gaat lekker, groeit goed en de vissen zijn gezond. Erg fijn zo!
IMG_2371.JPG
1.JPG
2.JPG
4.JPG
6.JPG
5.JPG
 
Zeker een tijdje geleden! Nog steeds een topper deze bak!
Dankje, ben erg tevreden helemaal omdat ik even wat minder tijd heb voor onderhoud. Moet wel zeggen dat hij mooier is geweest. Maar de interesse schuift wel eens van plant naar vis en visa versa
 
Blijft een prachtige bak van je Ruben!
Heb je nou ook iets van een terrarium als ik het goed zie?

Ja klopt, goed gezien aankomende maand ben ik al 16 jaar trotse eigenaar van een Groene leguaan! En bedankt voor je compliment!
 

Terug
Bovenaan