Superfish Aquaflow 300 maakt herrie (1 Viewer)


WesleyMunnik

New member
Lid geworden
13 mei 2020
Berichten
4
Leeftijd
23
Afgelopen vrijdag een nieuw aquarium de Superfish 110 met de standaard bijgeleverde Aquaflow 300 binnen filter gekocht en opgestart.

Nu heb ik nu al meerdere keren gehad dat het filter behoorlijk wat lawaai maakt, eerste keer heb ik de afschermkap waar het filter zit verwijderd en daarbij het filter opnieuw gestart en de bijgeleverde afschermkap weer terug geplaatst. Dat ging 2 dagen goed toen kwam het lawaai weer terug. Toen de truc met de stekker eruit en weer in gedaan ook dat werkte prima echter nu heb ik weer dat het filter een brommend lawaai maakt.

Nu is mijn vraag hebben meerdere met dit specifieke filter hier last van en wat is een mogelijke oplossing voor de lange termijn om dit te voorkomen??

Heb op het moment een 2de aquarium van Superfish de Aquacubic 30 met een aquaflow 100 erin en daar heb ik tot op heden ( ruim een jaar) geen problemen met herrie in het binnenfilter gehad.

Alvast bedankt,

Wesley
 
Laatst bewerkt:

Jables

Well-known member
Lid geworden
21 mrt 2020
Berichten
75
Leeftijd
35
M'n vriendin had het zelfde probleem met dit filter, we hebben van alles geprobeerd maar bleef terug komen. Mee terug gegaan naar de winkel, nieuwe gekregen maar die had het ook. Uiteindelijk nooit een oplossing voor gevonden.
 

Users Who Are Viewing This Onderwerp (Users: 0, Guests: 1)


Bovenaan