Wat schaft de pot bij jullie vandaag?


Borrelplankje

IMG_6187.jpeg
 
1706887096259541043720.jpgaardappels geprakt met van alles en nogwat 17068943596501548207670.jpgstoofvlees, ach die paar😁paaseitjes straks nog.
 
Etenstijd aquarianen en keukenprinsessen 17070589526761142938298.jpgdoe je runderstoofvlees met aan spitskool, wat mosterd en viepnamese loempiasaus.
De andere17070590395561903891899.jpg is een kaasmozelerla terug in de tosti toevoegsel.
 
Oud-Hollandse hap: gekookte aardappels, andijvie en een bal gehakt.
Even genoeg van Chinees, Italiaans, kruidige schotels uit de oven en patat met van alles.
 
Gelukkig kan ik er hier altijd fritesaus en currysaus en beetje mosterd en siracha of zoetige vietnamese loempiasaus ernaar smaak toevoegen en dan gewoon vlees met groenten dat is net zo lekker hoor
 
Onminnelijk snackvoervereer weet ik ook niet waarom dat zo is, gezond en lekker is toch tegenwoordig prima zo.
 
Heek vd appie,puntprapika fritessaus ui dille ik lust erzo wel een blikje pastei ragout mee.17073052770282072161039.jpg
 
Laatst bewerkt:
Lekker ouderwets Hollandse kost
Gekookte aardappelen met koolraap en een stukje draadjesvlees
Vla toe
Smakelijk eten Allemaal
 
Bloemkool met een groentesausje, gekookte aardappelen en een lekkere gehaktbal, uiteraard een flinke schep jus.
Als toetje een bakje volle yoghurt.
 
We zouden een lamsschenkeltje moeten scoren of 4 das mooi eten hoor.
Appiexxl heeft ze bevroren liggen dat is superspul.
Wat ik hiervoor had was schouderkarbonade van varken.
 
Rode curry en rijst met: Verse tomaat, champignon, paprika, sperziebonen, aubergine en courgette. Kilo biologische kipfilet. Kijken of de 3 puberjongens het op krijgen.....

Groetjes John.
 

Terug
Bovenaan