Sla met Rösti en gehaktballetjes in ketjap.
Nachtmaaltijd dus…🙂Wildstoof zit in de slowcooker, recept is heel simpel en een experiment dus
Nog zeker 5 uur te gaan.
Ja want ik heb geen idee hoe lang die op moest staan, al gauw 8 uur op 'low' denk ik. Maar als het erg laat wordt dan koel ik hem snel af, zet hem in de koelkast om ook deels in te vriezen morgen.Nachtmaaltijd dus…🙂
Hier speklapje gegaard in eigen vet met stukjes rode biet, gesnipperde ui, rode wijn azijn, beetje suiker, zout en peper. Eenvoudig maar lekker.Idem.
Met zoveel koffie op, zal ze vanacht wel wakker blijven.Nachtmaaltijd dus…🙂
Dat zou best eens kunnen, want ik reageer tamelijk gevoelig op koffie heb ik de laatste tijd in de gaten. Zonder slaap ik als een os, met is mijn slaap onderbroken en kort.Met zoveel koffie op, zal ze vanacht wel wakker blijven.
Je kunt beter de dag beginnen met koffie. En dan in de middag en avond geen koffie meer drinken.Dat zou best eens kunnen, want ik reageer tamelijk gevoelig op koffie heb ik de laatste tijd in de gaten. Zonder slaap ik als een os, met is mijn slaap onderbroken en kort.
Ik heb alleen koffie gedronken toen ik de Moccamaster aan het testen was. Twee kleine mokken, van de rest alleen even een beetje genipt om te proeven. Dat was voor mij al tel laat op de dag. Ik moet het echt beperken tot de vroege ochtend.Je kunt beter de dag beginnen met koffie. En dan in de middag en avond geen koffie meer drinken.
Dan is het tegen bedtijd wel uitgewerkt.
Ik heb echt koffie nodig in de ochtend. En drink ‘s middags ook nog wel een bakje.
Maar in de avond niet meer.
Dat is vaak zo. De wijn die je in het gerecht gebruikt, smaakt ook bijzonder goed erbij.Drie keer raden. Wildstoof (everzwijn), aardappelen, rodekool en zelfgemaakte appelmoes. Dat laatste geïnspireerd door Jaap en laat ik nou net nog 2 goudrenetten hebben liggen.
Gisteravond al voorgeproefd van de stoof en voor een experiment goed gelukt. En voor iemand die altijd zegt niet van wijn te houden smaakte de wijn die over was van het koken, bijzonder goed erbij 😊
Kan beiden. Sommige braden aan, anderen niet. Volgens mij zijn mensen het daar niet over eens.Normaal als ik hachee maak (oid) dan moet ik dat vlees eerst even aanbakken. Hoe doe je dat met die slow cooker?
Gewoon alles erin mikken en gaan???
Hachee gaat gewoon direct in de slowcooker hier. Stukjes van ca 3x3cm dobbelsteen snijden. Bouillon dr bij, laurierblad, kruidnagels ontbijtkoek en uien. en een flinke schep appelstroop. En dan gewoon een 4 uur op low laten sudderen,Dat is vaak zo. De wijn die je in het gerecht gebruikt, smaakt ook bijzonder goed erbij.
Zomaar een vraagje over die slow cooker.
Normaal als ik hachee maak (oid) dan moet ik dat vlees eerst even aanbakken. Hoe doe je dat met die slow cooker?
Gewoon alles erin mikken en gaan???
Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.