Wat is er nieuw

Aqualantis Fusion 70 van Jan Fokke


Barwaz

Well-known member
Lid geworden
25 december 2020
Berichten
495
@jan fokke Wat ontzettend droevig van je kat. Sterkte.

Ik wil je ook nog even complimenten maken om je aquarium, het ziet er prachtig uit, dank je wel dat je me er net in je andere topic even op wees. Ik ga het ook volgen!
 
Topicstarter
J

jan fokke

Well-known member
Lid geworden
11 augustus 2011
Berichten
2,737
Leeftijd
38
Locatie
leeuwarden
Zoon water detector werkt blijkbaar niet met osmose water:((
20210814_193718.jpg
 

jessicapilon

Beheerder
Forumleiding
Lid geworden
12 februari 2011
Berichten
112,662
Leeftijd
56
Locatie
Groningen
Ik heb net een scheutje op de grond gegooid van net gemaakt osmose en dat ding erop gezet en hij gaat na 3 tellen als een gek gillen Jan.
 

jessicapilon

Beheerder
Forumleiding
Lid geworden
12 februari 2011
Berichten
112,662
Leeftijd
56
Locatie
Groningen
Dat meen je niet. Dan is dat ding denk ik niet goed denk ik want mn osmosewater heeft een uS van 0-1 en hij gilt alles bij elkaar. Heb er ook een in de douche bij het osmoseapparaat en daar heeft ie zn dienst een paar maanden geleden ook al bewezen.
 
Topicstarter
J

jan fokke

Well-known member
Lid geworden
11 augustus 2011
Berichten
2,737
Leeftijd
38
Locatie
leeuwarden
Dat meen je niet. Dan is dat ding denk ik niet goed denk ik want mn osmosewater heeft een uS van 0-1 en hij gilt alles bij elkaar. Heb er ook een in de douche bij het osmoseapparaat en daar heeft ie zn dienst een paar maanden geleden ook al bewezen.
Hier getest op schoteltje met osmose water niks en met kraanwater gilt die alles bij elkaar
Denk dat ik een lek bak haal en daar schep zout in doe en dan dat ding
als die dan gaat lekken dat zout oplost en dus moet die het wel doen
 

jessicapilon

Beheerder
Forumleiding
Lid geworden
12 februari 2011
Berichten
112,662
Leeftijd
56
Locatie
Groningen
Toch raar Jan want gister heb ik het apart getest en ook met het overlopen van het vat destijds gilde hij. Maar ja dan moet je wat anders bedenken inderdaad.

Ik lees wel dat osmose slecht stroom geleid maar ja hier blijkt het toch net genoeg om dat ding af te laten gaan.
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
J

jan fokke

Well-known member
Lid geworden
11 augustus 2011
Berichten
2,737
Leeftijd
38
Locatie
leeuwarden
Toch raar Jan want gister heb ik het apart getest en ook met het overlopen van het vat destijds gilde hij. Maar ja dan moet je wat anders bedenken inderdaad.

Ik lees wel dat osmose slecht stroom geleid maar ja hier blijkt het toch net genoeg om dat ding af te laten gaan.
ja vorige wek hem getest had ik keuekn ook blank dus toen hem aangeschaft en toen werkte die wel en gister gebeurde het weer en niks
 

jessicapilon

Beheerder
Forumleiding
Lid geworden
12 februari 2011
Berichten
112,662
Leeftijd
56
Locatie
Groningen
ja vorige wek hem getest had ik keuekn ook blank dus toen hem aangeschaft en toen werkte die wel en gister gebeurde het weer en niks
Ja dat is dan raar als hij eerder wel werkte. Dan zou ik met dat apparaat gewoon teruggaan voor garantie. Je zit niet telkens op waterballet te wachten lijkt me ;)
 
Topicstarter
J

jan fokke

Well-known member
Lid geworden
11 augustus 2011
Berichten
2,737
Leeftijd
38
Locatie
leeuwarden
Ik ben vanplan de woonkamer volgende week een nieuw laagje verf te geven wat is het verstandigst om met de aquaria te doen. Gevuld verplaatsen is lijkt mij geen optie.
 

jessicapilon

Beheerder
Forumleiding
Lid geworden
12 februari 2011
Berichten
112,662
Leeftijd
56
Locatie
Groningen
Lekker laten staan want met een kap erop kan er weinig misgaan toch en anders kun je er even een stuk plastic overheen doen. Wij hebben al enkele malen de muren gedaan met de bakken op hun vaste plaats.
 
Topicstarter
J

jan fokke

Well-known member
Lid geworden
11 augustus 2011
Berichten
2,737
Leeftijd
38
Locatie
leeuwarden
Lekker laten staan want met een kap erop kan er weinig misgaan toch en anders kun je er even een stuk plastic overheen doen. Wij hebben al enkele malen de muren gedaan met de bakken op hun vaste plaats.
oke ja op zee moet ik dan stuk plastic doen die is open
 

Nicolientje-W

Well-known member
Lid geworden
30 januari 2018
Berichten
9,814
Locatie
Hellevoetsluis
En als je een luchtpomp gebruikt: uitzetten want die haalt de lucht uit de omgeving waar de pomp staat.
 

jessicapilon

Beheerder
Forumleiding
Lid geworden
12 februari 2011
Berichten
112,662
Leeftijd
56
Locatie
Groningen
oke ja maar dan heb ik mijn zee bak en probleem de afschuimer haalt de lucht uit de omgeving
Ik denk dat dit wel mee zal vallen in een woonkamer want je kan ook even de bak een uurtje uitzetten en ventileren. Ik heb er destijds geen last van gehad.
 

Killerfish

Well-known member
Lid geworden
13 maart 2011
Berichten
9,330
Leeftijd
26
Locatie
Hellendoorn
Hier ook al eens gedaan, wel met zoet trouwens. Heb er toen voor gekozen om er een groot laken overheen te doen, ademt nog iets ivm plastic maar verf komt er niet doorheen
 

Bovenaan