Harry1
Well-known member
Het blijft een raar goedje die Baardalg.
Ik heb het ooit eens op de achterwand gehad (en op de planten maar dat terzijde).
Bak 2/3 leeg laten lopen.
Easy Carbo in de vernevelaar en de achterwand behandeld. Het werd rood maar ECHT afsterven deed het niet!
Ik ben zeer benieuwd naar de echte oplossing tegen dit roodwier?
Zou gebrek aan oppervlakte beweging / gebrek aan zuurstof een reden kunnen zijn? Een bacterie aangelegenheid?
Leuk topic ik volg het op de voet.
Ik heb het ooit eens op de achterwand gehad (en op de planten maar dat terzijde).
Bak 2/3 leeg laten lopen.
Easy Carbo in de vernevelaar en de achterwand behandeld. Het werd rood maar ECHT afsterven deed het niet!
Ik ben zeer benieuwd naar de echte oplossing tegen dit roodwier?
Zou gebrek aan oppervlakte beweging / gebrek aan zuurstof een reden kunnen zijn? Een bacterie aangelegenheid?
Leuk topic ik volg het op de voet.