Wat is er nieuw

Nieuwe forum software vragen, fouten, verbeteringen enzovoort


jessicapilon

Beheerder
Forumleiding
Lid geworden
12 februari 2011
Berichten
115,225
Leeftijd
56
Locatie
Groningen
Dat klinkt al beter maar mochten er nog rare dingen zijn meld dat dan gelijk.
 

Friesian

Well-known member
AquaForum Donateur
Lid geworden
9 februari 2020
Berichten
2,415
Locatie
2e boom, 4e tak rechts.
Het forum is weer helemaal terug top John!
Episode 1 Applause GIF by Friends
 

biljoenblik

Well-known member
AquaForum Donateur
Lid geworden
3 september 2015
Berichten
8,686
Leeftijd
42
Locatie
Ossendrecht
Forum is ontiegelijk traag hier!
 

biljoenblik

Well-known member
AquaForum Donateur
Lid geworden
3 september 2015
Berichten
8,686
Leeftijd
42
Locatie
Ossendrecht
Nou dat modem zit wel goed.

E4334459-85FC-48F0-B7EE-E252331DFF7B.jpeg


Maar het forum laad traag, en krijg ook vaak het berichten veld niet open. En de laadbalk blijft in beeld.

1EAF3ED3-F90A-464D-8972-E3E22EA5A13B.png
 

jessicapilon

Beheerder
Forumleiding
Lid geworden
12 februari 2011
Berichten
115,225
Leeftijd
56
Locatie
Groningen
Raar Marcel want ik heb er geen last van en in de regel meld men het wel als er meer dit zo ervaren.
Mochten meer leden hier last van hebben dan horen we dat graag natuurlijk.
 

biljoenblik

Well-known member
AquaForum Donateur
Lid geworden
3 september 2015
Berichten
8,686
Leeftijd
42
Locatie
Ossendrecht
Raar Marcel want ik heb er geen last van en in de regel meld men het wel als er meer dit zo ervaren.
Mochten meer leden hier last van hebben dan horen we dat graag natuurlijk.
Ik ben erachter wat het is.

De nieuwe versie van iOS heeft standaard voorkom tracking aanstaan. en daarmee worden trackers geblokkeerd. Hier op het AF zijn dat al 7 trackers.

Als ik deze functie uitzet. Dan vliegt de site binnen. Dus als je wat om je privacy geeft, wordt je gewoon uitgeknepen.

B924B764-3F60-4B18-BD3C-BD6E342C864C.jpeg
 

NicoleE

Well-known member
AquaForum Donateur
Lid geworden
27 juli 2013
Berichten
9,997
Leeftijd
53
Ik ben erachter wat het is.

De nieuwe versie van iOS heeft standaard voorkom tracking aanstaan. en daarmee worden trackers geblokkeerd. Hier op het AF zijn dat al 7 trackers.

Als ik deze functie uitzet. Dan vliegt de site binnen. Dus als je wat om je privacy geeft, wordt je gewoon uitgeknepen.

Bekijk bijlage 337010
Toch, ik heb dit ook altijd aan staan en merk niet dat het forum nu traag is, mijn internetsnelheid is ongeveer hetzelfde als bij jou.
Niet getest of het zonder trackers sneller is, dat dan weer niet. Maar ik heb daar ook geen aanleiding voor omdat ik niets merk van traagheid. Bij mijn staan ook minder trackers.
 

biljoenblik

Well-known member
AquaForum Donateur
Lid geworden
3 september 2015
Berichten
8,686
Leeftijd
42
Locatie
Ossendrecht
Toch, ik heb dit ook altijd aan staan en merk niet dat het forum nu traag is, mijn internetsnelheid is ongeveer hetzelfde als bij jou.
Niet getest of het zonder trackers sneller is, dat dan weer niet. Maar ik heb daar ook geen aanleiding voor omdat ik niets merk van traagheid. Bij mijn staan ook minder trackers.
Ik snap er niks van. Nu gaat het hier ook ineens weer snel.
Misschien toch iemand stiekum aan de knoppen gezeten???
 

jessicapilon

Beheerder
Forumleiding
Lid geworden
12 februari 2011
Berichten
115,225
Leeftijd
56
Locatie
Groningen
Hier knippert er niets Antje. Misschien meer leden die dit rare verschijnsel zien?
 

anketh31

Well-known member
AquaForum Donateur
Lid geworden
8 december 2008
Berichten
535
Leeftijd
26
Ik kreeg deze melding vanochtend toen ik de app opende op m'n telefoon. Enig idee wat dit inhoudt?

Screenshot_20220111-065008__01__01.jpg
 

jessicapilon

Beheerder
Forumleiding
Lid geworden
12 februari 2011
Berichten
115,225
Leeftijd
56
Locatie
Groningen
Ik gebruik hem niet en heb het even bij de techneuten voorgelegd.
 

NicoleE

Well-known member
AquaForum Donateur
Lid geworden
27 juli 2013
Berichten
9,997
Leeftijd
53
Wat doet die app überhaupt?
 

NicoleE

Well-known member
AquaForum Donateur
Lid geworden
27 juli 2013
Berichten
9,997
Leeftijd
53
Als ik op “reply” bij het bericht van een ander druk kan ik niet reageren, dan zie ik onderstaand. C7F045E9-0607-4D26-B28F-40400B1AA469.png
 

jessicapilon

Beheerder
Forumleiding
Lid geworden
12 februari 2011
Berichten
115,225
Leeftijd
56
Locatie
Groningen
Ik heb dat zo af en toe ook bij de topics en de chat en schoon dan alles op met ccleaner en na het opnieuw opstarten werkt dat wel weer. Cookies en andere troep moet er dan af.
 

NicoleE

Well-known member
AquaForum Donateur
Lid geworden
27 juli 2013
Berichten
9,997
Leeftijd
53
Ik heb dat zo af en toe ook bij de topics en de chat en schoon dan alles op met ccleaner en na het opnieuw opstarten werkt dat wel weer. Cookies en andere troep moet er dan af.
Dat was hier niet nodig. Ik heb de pagina ververst en toen was het opgelost.

Wat ik wel typisch vind is dat iedere keer als je bij je voorganger op reply klikt dat bericht blijkbaar wel gequote wordt, al zie je het niet staan. Dat blijkt dan pas als je je bericht gepost hebt. Daarna op bewerken klikken lukt ook en kun je het bericht weer aanpassen.

Edit: dit was trouwens op de iPad met Safari.
 

Bovenaan