Nieuwe forum software vragen, fouten, verbeteringen enzovoort (1 Viewer)

Nicolientje-W

Well-known member
Lid geworden
30 jan 2018
Berichten
6.350
Locatie
Hellevoetsluis
Vind het knap irritant dat die tekst ineens onder de avatar doorloopt
 

Nicolientje-W

Well-known member
Lid geworden
30 jan 2018
Berichten
6.350
Locatie
Hellevoetsluis
Ja sjef ik zal mijn best doen :DD :koffie:
 

Ronaldp

Well-known member
Lid geworden
6 dec 2019
Berichten
163
Leeftijd
53
Zins vandaag heb ik op me telefoon met andriod.
Een extra reclame balk erbij gekregen.
Normaal staat de reclame gewoon op de pagina.
Nu wordt er een extra venster gemaak boven op me webpagina.....met reclame.
Reclame vind ik niet zo erg om dat ik gratis op de site zit.
Maar die extra reclame balk vind ik wel heel vervelend.Kan ik die ergens uit zetten?

Ik gebruik google chrome voor internet.

Mvg ronald
 

ReneR

Well-known member
Lid geworden
5 dec 2019
Berichten
49
Leeftijd
55
Voorheen stond de reclame tussen de items. nu drukte reclame de eerste items helemaal plat. Is niet meer leesbaar.

1585672370342.png
 

Guppeman

Well-known member
Lid geworden
13 jul 2018
Berichten
531
Leeftijd
55
Noodgedwongen hier ook de ABP er weer opgezet.
Het is anders geen doen.
 

Guppeman

Well-known member
Lid geworden
13 jul 2018
Berichten
531
Leeftijd
55
Top.(y)
 

Vis&versa

Well-known member
Lid geworden
24 jul 2019
Berichten
783
Leeftijd
40
Locatie
Ruddervoorde West-vlaanderen Belgie
Sinds de omschakeling is een reply typen echt geen pretje meer.
Het scherm slaat alle kanten uit waardoor je amper nog kan lezen waar je aan het typen bent.
Ook het swipen over de invoegbalk geeft teveel actie van de icoontjes waardoor je ongewild vanalles doet.

Opera on android
 

willem666

Well-known member
Lid geworden
18 okt 2015
Berichten
2.041
Het valt me op dat pagina's op het forum tegenwoordig blijven "laden". Ook al is de pagina volledig zichtbaar blijft het icoontje aangeven dat de pagina actief aan het "laden" is. Desnoods minutenlang...
De enige manier om dit te stoppen is het laden manueel stoppen door op het icoon te klikken.

Ik vraag me af hoe dit komt en wat dit betekent? Blijft de site actief gegevens sprokkelen tijdens het zogezegde laden of hoe zit dat precies?
De site doet dit consequent op elke pagina die ik open terwijl ik dat bij geen enkele andere site heb...
 

RichD1011

Well-known member
AquaForum Donateur
Lid geworden
3 dec 2015
Berichten
8.342
Leeftijd
25
Locatie
Driebergen
Het valt me op dat pagina's op het forum tegenwoordig blijven "laden". Ook al is de pagina volledig zichtbaar blijft het icoontje aangeven dat de pagina actief aan het "laden" is. De enige manier om dit te stoppen is het laden manueel stoppen door op het icoon te klikken.

Ik vraag me af hoe dit komt en wat dit betekent? Blijft de site actief gegevens sprokkelen tijdens het zogezegde laden of hoe zit dat precies?
Heb ik hier geen last van? pagina laad in 1sec en is dan ook klaar.
 
TS
Marcel

Marcel

Administrator
Lid geworden
17 nov 2008
Berichten
71.502
Locatie
Amersfoort
Website
hacom.nl
ik kan het niet reproduceren, iemand in staat om daar even een kort filmpje van te posten?
Heb net wel wat aanpassingen gedaan in de configuratie, maar kan dus niet zien of dat de instelling is die het zou verhelpen...
 

willem666

Well-known member
Lid geworden
18 okt 2015
Berichten
2.041
Een filmpje lukt niet zo direct.
Ik werk met firefox (op mac).

Links bovenaan blijft het 'refresh icoontje' op X staan ipv op het refresh teken.

Dus dit:
Schermafbeelding 2020-04-04 om 16.57.59.png

In plaats van:
Schermafbeelding 2020-04-04 om 16.58.14.png


En bovenaan het tabblad blijft het "loading" icoontje knightridergewijs over en weer gaan en zie ik dus niet zoals op andere tabbladen een mini-icoon van de site (AF).
Het blijft echt loaden, ik was net een uur weg en bij het ontwaken van de laptop was het icoontje nog steeds in "loading-modus"... :S

Dus het blijft dit: (bewegend)

Schermafbeelding 2020-04-04 om 16.54.35.png


In plaats van dit (statisch)

Schermafbeelding 2020-04-04 om 18.28.41.png
 

quistero

Well-known member
Lid geworden
28 sep 2016
Berichten
4.003
Ook hier soms iets nieuws.
Let op de grijze balk. Hier staat soms een G met een streep erdoor ipv wat er normaal hoort te staan. Duurt meestal aantal seconden. Heb er verder geen last van.
Screenshot_20200404-195118_DuckDuckGo.jpg Screenshot_20200404-195128_DuckDuckGo.jpg
 

Users Who Are Viewing This Onderwerp (Users: 0, Guests: 1)

Bovenaan