Wat schaft de pot bij jullie vandaag?


Heb je eerst je haar bijgeknipt boven dat bord:DD:pp
Broodje ziet er goed uit Albert maar nu nog een nieuw bordje.
Da’s de charme John… en eten met mes en vork… doen ze dat niet in de stad?
al was dit gewoon dubbel vouwen en eten. Anders valt de kruimelkaas eruit
 
Da’s de charme John… en eten met mes en vork… doen ze dat niet in de stad?
al was dit gewoon dubbel vouwen en eten. Anders valt de kruimelkaas eruit
Haha, nee wij eten brood niet met mes en vork en het is dus smeren, dichtvouwen en happen maar.
 
Ik forceer me vaak om groenvoer binnen te krijgen
16914029563661118369591.jpg
1691403472051175913165.jpg
16914035398581937669186.jpg
1691404644384102860293.jpg
en dan ziet het er alsnog uit
1691404738470993014464.jpg
16914050379531471150426.jpg
als hetzelfde.
 
Tussen de foto s staat 1 van je bak maar ga je dat groen dan ook verwerken voor consumptie:eek:

Ik hou het vandaag bij bami met ajam pangang.
 
Dat bedoelde ik daar inderdaad precies mee, zit me te influensen
16914065649041316676342.jpg
en altijd snackvoedsel aant ophemelen voor me, dan krijg ik daar toch ook trek in .
Kijk ik ging vroeger met heel veel gasten om die niet verderweg weten als appelmoes en s*** vlees en vis daar ben ik van natuurlijk de rest heet entoerage😀 geen versuffende koolhydraten in me donder.
 
Zo wil ik nu bijvoorbeeld wijkosatesaus, en als ik buiten fiets en dan een akkefietje oploop wilt ik eigenlijk dat je me getuige was.
Mja daar ga ik weer even die prachtige cassieres bij me toe fluiten.

Amen
 
Wijcko is erg lekkere saus dus dat is een prima keus en wij gebruiken het ook best vaak.
 
Eigenlijk heb ik het net zo lekker als remia frites saus leren vinden en het past bij alles.
Mijn opa en oma hadden een nostalgisch kruidenrekje aan de binnenkant van het keukenkastje uiteindelijk werd het voornamelijk zout en peper.
Me stiefpa eistte altijd jus op die vermalijende gekookte aardappellen van hem.
Ik persoonlijk ben dus wat meer vd sausengeneratie.
 
16914160617271771479362.jpg
1691418548464723987692.jpg

Wijko dus en in het slaatje zit zoveel suiker en azijn dat het lijkt op appelmoes.
 
Gebakken aardappelen met rauwe witlof vermengd met appel en komkommer
Braadworst er bij
Vla toe
Smakelijk eten Allemaal
 
Ik loop alvast vooruit op morgen. Een gehaktbrood met uien en uitjes erop, op een heel royaal bed van uienringrn, in de slome (slowcooker). Zo’n uurtje of 6.

Aardappelen en tuinbonen erbij eten.

Van de uien, vleessap en vet wat onderin de slome ligt, probeer ik eens een uiensoepje te maken. Weet niet of dat gaat smaken.

Vla toe.
 
Gebakken aardappelen met rode biet en braadworst
Vla toe
Smakelijk eten Allemaal
 
Aardappels, rode bieten met gehaktbal. Bakje yoghurt toe.

en morgenavond ook al bekend. Ovenschotel Bloemkool met gehakt.

en donderdag? Uit eten met schoonouders, schoonpa betaald. :):):)
 
Het was een gekke dag, dus mijn maaltijd liep in het 100. Het gehaktbrood uit de slow cooker heeft gesmaakt bij een boterham. En van de uiensoep is niks gekomen maar ze smaken ook prima over het gehakt.
Morgen beter ;)
 
Nog wat paprika liggen dus gevulde paprika (gehakt en Chinese groentemix)
Met restant Nasi
Vla toe
Smakelijk eten Allemaal
 
Frietjessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.
 
Gisteren bakplaat bloemkool met aardappelen en braadworst
Nu groentemix van ui kastanjechampignons en paprika en courgette daar bij zalm en tagliatelle en roomsaus
IMG_20230811_174001.jpg

Ijs toe
Smakelijk eten Allemaal
 
Kapsalon voor vandaag en ik heb spinazie met aardappels en vlees genomen.
 
Vandaag laten we de Chinees maar wat langsbrengen denk ik.
 
Hier ff wat minder goed nieuws.... i.p.v. pot staat er water in de put(je) in de kelder. Lekkende waterleiding, hoofdkraan dichtgezet.
 
Hier ff wat minder goed nieuws.... i.p.v. pot staat er water in de put(je) in de kelder. Lekkende waterleiding, hoofdkraan dichtgezet.
Nou ik vraag me dan af wat je gaat eten:DD

Hier gaan we het restant van de Chinese vrienden opmaken want er is nog genoeg.
 

Terug
Bovenaan